Izvēlne

MADONAS NOVADA PAŠVALDĪBAS APBALVOJUMU PASNIEGŠANA 2020

iesūtīts: 2020.12.27 20:16
Ņemot vērā epidemioloģiskos ierobežojumus un nosacījumus valstī, šogad diemžēl ikgadējā Madonas novada pašvaldības apbalvošanas ceremonija novembrī nevarēja notikt. Tomēr, lai godinātu cilvēkus, kas devuši īpašu ieguldījumu Madonas novada labā, tika rasts cits, radošs risinājums.

Tāpēc aicinām ikvienu interesentu š.g. 28. decembrī pieslēgties “MANA MADONA” YOUTUBE KANĀLAM un noskatīties īpaši veidotu video materiālu par personām, kurām šogad piešķirti Madonas novada pašvaldības apbalvojumi. PIRMIZRĀDES sākums plkst. 20.00. Ieraksts būs pieejams arī turpmāk, jebkurā laikā.

Atgādinājumam – šogad tika saņemti 40 pieteikumi un ierosinājumi apbalvojumu saņemšanai, bet pēc komisijas izvērtējuma, pateicības raksti piešķirti 17 personām un 4 uzņēmējiem un atzinības raksti – 6 personām, 3 uzņēmējiem un vienai muzikālajai grupai. Šogad piešķirts arī viens visaugstākais apbalvojums - goda zīme un goda diploms. Vairāk  informācijas par  2020. gada apbalvojumu saņēmējiem.

 

Madonas novada pašvaldība saka paldies līdzcilvēkiem, iedzīvotājiem, iestādēm un organizācijām, kas ik gadu novērtē cilvēku ilggadēju, kā arī profesionāli, pašaizliedzīgi un godprātīgi veikto darbu, izvirzot kandidātus Madonas novada pašvaldības apbalvojumiem.


Šogad viss citādāk, attālināti, tomēr domās esam kopā. Tāpēc godināsim mūsu novadniekus. Leposimies ar tiem!


Pieslēdzies!


FOTO - apbalvojumu saņēmēji.


Informāciju sagatavoja: Ilze Riekstiņa

Madonas novada pašvaldības

Attīstības nodaļas vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums