VIII Latvijas Jaunatnes Olimpiādē ar panākumiem startē arī Madonas novada jaunie sportisti

iesūtīts: 2019.07.09 14:10
Trīs dienas, no 5. līdz 7.jūlijam, Latvijas labākie jaunie sportisti VIII Latvijas Jaunatnes Olimpiādē cīnījās par 244 medaļu komplektiem 29 Olimpiskajos sporta veidos – riteņbraukšanā, triatlonā, badmintonā, 3x3 basketbolā, galda tenisā, boksā, futbolā, vieglatlētikā, vingrošanā, regbijā, jātnieku sportā, handbolā, džudo, svarcelšanā, šaušanā, taekvondo, loka šaušanā, smaiļošanā un kanoe, airēšanā, airēšanas slalomā, burāšanā, cīņā, paukošanā, peldēšanā, tenisā, volejbolā, karatē un golfā, kā arī 2 neolimpiskajos sporta veidos – skvošā un orientēšanās sportā.

Madonas novads Olimpiādē tika pārstāvēts ar 42 sportistiem un 10 treneriem 6 sporta veidos – karatē sports, orientēšanās sports, vieglatlētika, futbols, basketbols 3x3 un BMX riteņbraukšana.

Augstākos sasniegumus sasniedza Rolanda Družoka trenētie Jūlija Smirnova un Ivo Volčkovs – karatē sporta disciplīnā –kumite, izcīnot Olimpiādes zelta medaļas. Vieglatlētikā zelta medaļu kārtslēkšanā izcīnīja Ērika Līna Rivseniece, treneris Aleksandrs Krauklītis.

Divas bronzas medaļas izcīnīja Daniela Keita Lielupe, 3000 metru skrējienā un 2000 metru kavēkļu skrējienā, treneris Aleksandrs Krauklītis. Vēl vieglatlētikā 4.vietu ieguva Dāvis Helmuts Ceļmals – augstlēkšanā, treneris Zigmārs Gulbis un 4.vietā Marta Varlamova – augstlēkšanā, treneris Aleksandrs Krauklītis. Orientēšanās sportā, vidējā distancē 4.vietu ieguva Elīza Madsena, treneris Gunārs Ikaunieks.

Paldies treneriem, sportistiem par paveikto darbu gatavojoties un piedaloties VIII Latvijas Jaunatnes Olimpiādē Jelgavā. Paldies Madonas Bērnu un jaunatnes sporta skolas darbiniekiem par ieguldīto darbu, lai sportisti būtu apģērbti, izgulējušies un paēduši Olimpiādes laikā, Madonas pilsētas pārvaldniekam Guntim Ķeverim par transportu un Madonas novada pašvaldībai par finasiālo atbalstu.

Veiksmi un izdošanos turpmākajos startos vēl šīs sezonas laikā visiem!

 

            Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators: M.Gailums

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums