Labākos basketbolā un mācībās- sveic Latvijas Republikas Saeimā

iesūtīts: 2019.06.10 11:21
Latvijas Jaunatnes basketbola līgas delegācija 4.jūnijā devās tradicionālajā vizītē uz Saeimu, kur Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece sveica sezonas labākos spēlētājus, trenerus un tiesnešus, kā arī tos jaunos basketbolistus, kuri treniņus un spēles pratuši savienot ar labām sekmēm mācībās.

     Par sezonas labākajiem absolventiem – Valdemāra Baumaņa kausa ieguvējiem – Latvijas Basketbola savienības Jaunatnes komisija atzinusi Cēsu sporta skolas un BJBS “Rīga/Rīdzene” audzēkni Māru Moti un BJBS “Rīga/DSN” audzēkni Artūru Žagaru. Atcerēsimies, ka 2016.gadā –sezonas labākais absolvents bija Zigmārs Raimo.

     Par LJBL 2018./2019. gada sezonas treneriem atzīti Arkādijs Bajārs (Talsu Sporta skola), Evija Brokāne (Valmieras Bērnu sporta skola), Ainārs Čukste (BJBS Rīga/ Rīdzene), Raimonds Feldmanis (VEF Skola), Egita Lāce (Liepājas Sporta spēļu skola), Ingūna Markūne (Rīgas 3. BJSS), Ilgonis Pīlāgs (BS “Rīga”), Matīss Vārna (Mārupes SC), Mudīte Zandere (BK “Kolibri”) un Oskars Zurkovs (“Rīga/DSN”). 2010./2011.gada sezonā kā jaunais un 2017./2018.gada sezonā tika sveikts arī Madonas BJSS treneris.

     Par LJBL sezonas tiesnešiem atzīti Kristiāns Eglītis, Olafs Ozols un Edgars Pavlovskis.

     Atzinības rakstus par prasmi savienot basketbola treniņus un spēles ar labām sekmēm mācībās (liecībā neviena atzīme nav zemāka par 7 1. un 2.semestrī) nopelnījuši 120 LJBL dalībnieki, no kuriem vizītē Saeimā varēja piedalīties tikai 100. No Madonas BJSS atzinības rakstu šogad saņēma Gustavs Dūdums un Edijs Skuja, kurš šajā dienā kārtoja 9.klases eksāmenu un atzinības rakstu saņems LBS birojā. 

     Madonas BJSS Basketbola nodaļa sveic Gustavu un Ediju, un novēlam vēl labākas sekmes gan mācībās,gan basketbola laukumos! 

 Labākos basketbolā un mācībās- sveic LR Saeimā.

Agnis Beķeris

treneris 

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums