PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Atpūtas un izklaides programma bērniem, jauniešiem un vecākiem no 10:00 līdz 18:00, 8.jūnijā!

iesūtīts: 2019.06.07 12:03
Atbrīvojiet mobilo tālruņu un fotoaparātu atmiņas! Iemūžiniet bērnu smaidus, jauniešu novērojošos skatienus un ļaujiet saviem bērniem priecāties par vecāku izdarībām tās fotografējot vai filmējot! Šogad atpūtas un izklaides piedāvājumā tradicionālas vērtības dažādosies ar citādākām aktivitātēm.

Jau vairākus gadus pēc kārtas mūsu bērnus priecē izjādes ar zirgu vai poniju, šogad varēsim iemēģināt vizināšanos arī ar poniciklu. Vai atceraties jauko mucu vilcieniņu? Būs arī tas.

Pagājušajā gadā pie Madonas centrālās strūklakas Mīlestības graviņā staigājām pa ūdeni ūdensbumbās. Arī šogad ūdensbumbas būs un priecēs lielos un mazos. Būs arī baseiniņš, zaļajā zonā pie skolas, ar motorlaiviņām mazākajiem svētku dalībniekiem, kurā tie varēs droši braukāt no akumulatora darbinātā motorlaiviņā pašam stūrējot. Runājot par stūrēšanu, jāpiesaka elektrodžipi un elektrokarti!

Elektrodžipos varēs braukt bez vecuma ierobežojuma, bērni un tie, kas jūtas kā bērni, līdz 50 kilogramu svara. Lielākie bērni, protams, vada auto patstāvīgi, bet mums, šoreiz ir priekšrocība dot iespēju “pabraukāt patstāvīgi” arī mazākajiem, jo varēsim vadīt ar pulti elektrodžipu paši.

Vai esat kādreiz ļāvuši saviem bērniem vai pusaudžiem braukt ar “crazy cart”? Varbūt darījāt to paši? Razor elektriskais kartings, kas paredzēts ekstremālām sacīkstēm un driftam, ar unikālu vadāmās sānslīdes kontroli, gaidīs mūs Skolas ielā. Ļausimies “driftam”! Vecums: 9+. Svars: līdz 65 kilogrami. Mammas un Tēti, pievienojamies! Garantēta jautrība!

Ja vēlēsimies vēl asākas izjūtas, turpat blakus būs Orbitron 3 dimensiju šūpoles! Orbitron ir atrakcija, kas iepriecina ikvienu, kurš bērnībā sapņojis lidot kosmosā. Lidojums ar Orbitron ir pa spēkam ikvienam, vai tajā sēž skolnieks, kosmonauts vai vecmāmiņa!

Ja esam gatavi piedalīties nākamajā izaicinājumā, tad varam doties otrpus ielas posmam un mēģināt pievilkties stienī. Domājiet tas būs vienkārši? Pievilkšanās stienis, kas griežas ap savu asi! Interesentiem par noteiktu dalības maksu, kas atkarīga no balvas uz kuru pretendē, ir iespēja pārbaudīt savus spēkus un pieņemt aktivitātes izaicinājumu - jānoturās divas minūtes pie stieņa, izmantojot tikai roku palīdzību (jākarājas). Atrakcija ietver arī balvas, ja izaicinājums tiek pievarēts. Aktivitāte ir uz sportisku garu balstīta.

Vai ģimene var būt arī komanda nākamajā komandu spēlē? Klasesbiedri? Garāmgājēji, kuri ieraudzījuši spēles laukumu un ieinteresējās par notiekošo? Jā, protams! Aizraujoša, nesāpīga un videi draudzīga Lāzertaga mini spēle, kurā tiek izmantoti lāzertaga tageri. Spēles mērķis ir pārspēt pretinieku izveicībā un ātrumā. Lāzertags nenodara kaitējumu apkārtējai videi vai tā dalībniekiem un ir piemērots gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Būs arī kas mierīgāks. Darbosies Hennas tetovējumu darbnīcas. Interesentiem par noteiktu dalības maksu būs iespēja baudīt hennas burvību, ļaujot profesionālim apgleznot ķermeni. Zīmējumi ir pieejami plašā sortimentā (krāsa, lielums, dizains).

Un vai var iedomāties svētku atpūtas un izklaides programmu bez piepūšamajām atrakcijām? Nākam, lēkājam, ložņājam, pārvaram slīdkalniņus, izklaidējamies “Džungļos”, “Pirātu kuģī”, “Vulkānā”, “Cietoksnī” un “Pārsteigumu takā”!

Atliek vien atgādināt, ka visa šī svētku programmas sadaļa, kā ik gadu, ir par maksu.

 ! Tomēr būs arī kāds, domājams, patīkams pārsteigums, kas mūsu smaidus padarīs vēl sirsnīgākus un platākus, kuru gribēsies nofotografēt un ar kuru gribēsies nofotografēties. Fotogrāfijas noteikti saglabājiet līdz ziemas garajiem vakariem. Pie tām mēs vēl atgriezīsimies.

Tiekamies 8.jūnijā Skolas ielas posmā no Upes līdz Raiņa ielai no pulksten 10:00 līdz 18:00!



Informāciju apkopoja un sagatavoja
Inga Arāja
Madonas novada pašvaldības Kultūras nodaļas
Galvenā speciāliste kultūras darba organizatore
Tālr. 00 371 64860579, 27868891
inga.araja@madona.lv
http://www.madona.lv

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums