PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Mūzikas un dejas izrāde "Māsa Kerija"

iesūtīts: 2019.03.11 09:05
Šogad apritēs tieši 40 gadi, kopš R.Paula un J.Petera skaistākais kopdarbs "Māsa Kerija" sāka savu ceļu pie skatītāja - uz skatuves, skaņu platē un videofilmā.

Pats R.Pauls kautrīgi atzīst, ka tas ir viens no viņa skaistākajiem mūža darbiem, bet J.Peters atceras, ka komponists toreiz, gatavojoties darba pirmizrādei, dzīvoja tikai šai jaunajai mīlestībai - nabaga amerikāņu meitenei, kurai būs vēlāk lemts kļūt par zvaigzni - varbūt autors vilka paralēles ar savu dzīvi...?

Darbs piedzīvojis vairākus jauniestudējumus. Atšķirībā no iepriekšējiem iestudējumiem, šoreiz lielāka nozīme būs J Petera piedāvātajam karnevālam - stāsta uzveduma režisors V.Lūriņš - un šo karnevālu kopā ar solistiem K.Zaharovu, R.Leperu un N.Rutuli galvenajās lomās izspēlēs A.Kivlenieka vadītie dejotāji.

Ko darīt ar dzīvi un kā iemīlēt tos, kas tevi nomētā ar akmeņiem…? Jautājums, ko sev uzdod katrs radošs cilvēks, jauns mākslinieks…

Biļetes cena: 12.00, 15.00, 18.00, 20.00 EUR.
Biļešu iepriekšpārdošana: "Biļešu paradīzes" un Madonas pilsētas kultūras nama kasē, Raiņa ielā 12, Madonā, kā arī www.bilesuparadize.lv . 

Informāciju iesūtīja: Madonas pilsētas kultūras nama atpūtas pasākumu organizatore Aija Špure.
Mob.tālr.: 00 371 26102796.

Rediģēts: 11.03.2019..
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums