PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Deju kopai “Klabdancis” - 45

iesūtīts: 2018.04.17 20:39
14.aprīlī deju kopa “Klabdancis” aicināja uz Barkavas kultūras namu savus draugus, kolēģus un dejas mīļotājus, lai atskatītos, paskatītos un ieskatītos mirkļos, kuri viņiem ir bijuši nozīmīgi. Lai parādītu, ka latviešu tautas dejai piemīt īpašs spēks, kurā dejotāji rod prieku sev un to dod arī citiem.

Uz “Klabdanča” jubileju bija ieradušies gan mūsu novada deju kolektīvi “Mētra” un “Saikavieši”, gan kaimiņu novadu deju kolektīvi “Varavīksne”, “Avots”, “Kūmys” un pārstāvji no “Jāņukalna” un “Ozoliem”.

Koncertā tika izdejotas kolektīvu mīļākās dejas. Tās mijās ar video sižetiem no agrāko gadu koncertu ierakstiem un vecākā dejotāja Andra Lāča atmiņu mirkļiem. Jubilārus sveikt bija ieradušies gan Madonas novada pašvaldības pārstāvji, Barkavas pagasta pārvaldes vadītājs, gan Barkavas kultūras nama pašdarbības kolektīvi. Apsveikumu kuplināja draiskā folkloras kopas “Madava” apdziedāšana, amatierteātra jautrā uzstāšanās un mūsdienīgais jauniešu deju kopas “Pīne” sveiciens.

Savu paldies “Klabdanča” dejotāji teica savai ilggadējai vadītājai Jolantai Anusānei un pārējiem atbalstītājiem.

Ar svētku torti un “Sendienu valsi” jubilāru sniegumā, izskanēja svētku koncerts. Pēc koncerta sekoja svētku balle jubilāriem, ciemiņiem un ikvienam, kurš vēlējās tai pievienoties!















‌Informāciju sagatavoja un iesūtīja: Barkavas kultūras nama direktores p.i. Dacīte Tomiņa.

Ievietoja:
Inga Arāja

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums