PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Neparasti parastie madonieši

iesūtīts: 2017.10.23 12:36
Turpinot pagājušajā gadā aizsākto tradīciju Madonas kultūras namā notiks sarīkojums “Neparasti parastie madonieši”. Tā ir iespēja iepazīt novadniekus, kas savā būtībā katrs ar kaut ko ir neparasts, jo ir aizrāvies ar kādu sev dzīvē tīkamu lietu no visas sirds.

Šogad sarīkojuma vadības groži būs Roberto Meloni rokās, kas arī savā veidā ir neparasts ar savu, atraktivitāti, darbu un dzīves stāstu - pārcelies uz dzīvi Latvijā un pazīstams kļuvis kā dziedātājs, dažādu TV un izklaides pasākumu vadītājs. Viņš arī divas reizes pārstāvējis Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā. Būs gan dziesmas, dažādi pārsteigumi, dejas un videosižeti. Šoreiz iepazīsim sievieti metālapstrādes meistari, audzinātāju - leļļu meistari, kinoloģi (vetārsti) - pedagogu un konsultanti (pārdevēju), itāli - šefpavāru un picu meistaru, pārdevēju un strādnieku dažādās sfēras, bet savā dziļākajā būtībā muzikantu. Droši vien, ka jau kādu atpazīstat pēc šiem raksturojumiem.

Sarīkojuma būtība ir atklāt un publiku iepazīstināt ar cilvēkiem, kuri šeit dzimuši, mācījušies, strādā vai dzīvo un kuriem ir kāda interesanta aizraušanās vai hobijs. Savā veidā “neparasti parastie madonieši” ir visi mūsu pašdarbnieki, kuru aizraušanās ir skatuve. No šī pulka sarīkojumu kuplinās - mūsdienu deju grupa “Aliens” (vad. Ināra Cakule), Mazā deju skola (vad. Maija Rijniece), saksofonu kvartets (vad. Andrejs Cepītis) un iespējams, ka pirmā skatuviskā parādīšanās publikai izdosies jaunajai ielu vingrotāju grupai BarX (vad. Mārtiņš Smilga).

Pasākuma laikā varēs iegādāties R.Meloni izdoto pavārgrāmatu «Piedzīvojumi virtuvē ar Roberto. 100 slavenību receptes», kā arī iegūt autora autogrāfu. Grāmata veidota pēc «Rīga TV 24» kulinārijas šova «La Dolce Vita. Ar Roberto» materiāliem, ko vada pats Roberto. Tajā apkopotas pirmajos 100 raidījumos gatavotās latviskās receptes, ko Latvijā populāri cilvēki no savu ģimeņu arhīviem uzticējuši dziedātājam.

Roberto pats atzinis, ka vēl pirms diviem gadiem nemācējis gatavot ēst, tādēļ bijis apņēmības pilns ar raidījuma starpniecību savu sapni piepildīt. Izdotā grāmata ir Roberto veltījums viņa mammai, kura dzīvo Sardīnijā. Kā nekā apziņa, ka dēls vada kulinārijas šovu, mammai rada priekšstatu, ka dēls, esot tālu prom no viņas azotes, ir paēdis.

Madonas pilsētas kultūras namā 28.oktobrī pulksten 18:00.
Ieeja pasākumā bez maksas.

Pasākumu atbalsta Madonas novada pašvaldība.



Informāciju iesūtīja: Madonas pilsētas kultūras nama mākslinieciskās daļas vadītāja Ināra Cakule.

‌Ievietoja:
‌Inga Arāja
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums