Izsludināts video konkurss jauniešiem “NVO? Oho – NVO!”

iesūtīts: 2019.08.01 17:26
Jauniešiem no visas Latvijas ir iespēja piedalīties video konkursā “NVO? Oho – NVO!” un tuvāk iepazīt nevalstisko organizāciju darbu, kā arī to sniegtās iespējas. Lai piedalītos konkursā, 5 jauniešu grupai ir jāizveido līdz 2 minūtēm garš video par NVO (nevalstisko organizāciju) un jāpiesaka elektroniski konkursam līdz 20. septembrim.


Konkursa mērķis ir iepazīstināt jauniešus ar dažādām pilsoniskās līdzdalības formām, īpaši – ar  nevalstisko organizāciju darbību un misiju, kā arī mudināt viņus iesaistīties to aktivitātēs.

Konkursā aicinātas piedalīties neformālas jauniešu grupas: 5 jaunieši katrā grupā, vecumā no 13 – 25 gadiem, no dažādiem Latvijas reģioniem, ar un bez pieredzes NVO un pilsoniskās līdzdalības pasākumos.

Pieteikums konkursam jāiesniedz elektroniski līdz 2019. gada 20. septembrim, publicējot izveidoto video platformās Youtube vai Facebook un aizpildot elektronisko pieteikuma formu http://ejuz.lv/nvoohonvo.

Konkursa labāko darbu autori tiks noteikti, apkopojot tiešsaistes balsojuma un konkursa žūrijas rezultātus. Konkursa un kampaņas noslēguma pasākumā 2019. gada 18. oktobrī notiks 3 labāko darbu autoru apbalvošana un interesantas aktivitātes visiem kampaņas dalībniekiem.

Konkursa nolikums pieejams tiešsaistē http://www.sadarbibasplatforma.lv/nvo.html

Konkursa norises laikā NVO pārstāvji viesosies skolās, jauniešu centros, organizācijās un kopā diskutēs par dažādiem ar pilsoniskās sabiedrības darbību saistītiem jautājumiem.

Lai jaunieši plašāk apzinātu konkursa tēmu, šā gada septembrī plānotas trīs  domdarbnīcas: 11. septembrī - Saldū, 12. septembrī - Madonā un 13. septembrī - Rīgā. To laikā jaunieši iegūs zināšanas un izpratni par NVO, pilsonisko līdzdalību, darbosies praktiski un apgūs video veidošanas iemaņas un dažādus knifus. 

Informācija par pieteikšanos domdarbnīcām atrodama Jauniešu studijas “BaMbuss” Facebook lapā.

Vairāk informācijas par konkursu, pieteikumi vizītēm skolās un jauniešu centros, rakstot uz jsbambuss@gmail.com.

Konkursu organizē biedrība “Sadarbības platforma” sadarbībā ar nodibinājumu “Baltijas Reģionālais fonds” un tā jauniešu studiju “BaMbuss” projekta “NVO - iespējas, izaicinājumi, perspektīvas” ietvaros. Projektu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par publikācijas saturu atbild biedrība “Sadarbības platforma”.


‌Papildu informācija: Līga Siliņa,

T. 26808042

E. jsbambuss@gmail.com

http://www.sadarbibasplatforma.lv/

https://www.facebook.com/sadarbibasplatforma/

https://www.draugiem.lv/sadarbibasplatforma/

https://twitter.com/sadarbibasplatf  

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums