Eņģeļa Pasts gatavojas Ziemassvētkiem

iesūtīts: 2019.11.01 13:32
Jau 6. gadu pēc kārtas notiks sociālais projekts "Ziemassvētku vecīša darbnīca", kura laikā mums visiem būs iespēja sarūpēt pārsteigumus un apdāvināt sociālās aprūpes centros mītošos cilvēkus. Katru gadu šis projekts ir iepriecinājis ļoti daudz seniorus (2018. gads - 6800 cilvēki), cilvēkus ar īpašām vajadzībām un radījis neaizmirstamus brīžus un patiesu prieku.

Šis gads nebūs izņēmums un jau šobrīd Eņģeļa Pasts un sociālās aprūpes centru komandas, kopā ar iemītniekiem, gatavojas šim brīnumu un pārsteigumu pilnajam laikam. Ziemassvētku vecīša darbnīcu plānots atvērt novembra vidū, jo līdz tam daudz darbiņi darāmi, lai pēc tam jau mēs visi varētu radīt pārsteigumus un prieku.

Šogad projektā piedalīsies vairāk kā 7000 cilvēku, kuri par mājām sauc sociālās aprūpes centrus. Ticu, ka mēs visi kopā spēsim sarūpēt dāvaniņas līdz 21.12.2019. un tās saņems pilnīgi visi, projektā esošie, cilvēki.

Diemžēl, ļoti daudz cilvēku vairs nav starp mums, arī to, kuriem iepējams Jūs sūtījāt dāvaniņas pagājušajā gadā. Kā arī šogad pievienojušies jauni cilvēki, kurus liktenis aizvedis uz aprūpes centriem un tagad tās ir un būs viņu mājas. Tikai mēs, visi kopā, spējam padarīt viņu ikdienu gaišāku, svētkus priecīgākus un radīt to, kas mums ir pa spēkam - radīt prieku!

Ieplāno arī šo projektu savā laika plānotājā!

 

Dāvaniņas vēlamais saturs būs redzams projektā, kā tas bija arī 2018. gada nogalē.


Projekts "Ziemassvētku vecīša darbnīca 2019" darbosies no š.g. 10.novembra līdz 21.decembrim.  
Dāvanu saraksts būs pieejams š.g. 10.novembrī.
Par dāvanu saturu un noteikumiem.

Līga Uzulniece

"Eņģeļa pasts" vadītāja

26667444

projekti@engelapasts.lv

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums