13.septembrī noslēdzās Madonas Biznesa nedēļa

iesūtīts: 2019.09.13 13:08
No 8.-13. septembrim LIAA Madonas biznesa inkubators sadarbībā ar partneriem – Madonas novada pašvaldību un ALTUM organizēja nedēļu ilgu, uz uzņēmēju auditoriju, galvenokārt, jauno un topošo, mērķētu, pasākumu ciklu – “Madonas biznesa nedēļa”.

Pasākuma laikā bija iespēja dzirdēt vairāk nekā 30 lektorus, kas pārstāvēja gan tikko dibinātus uzņēmumus, gan uzņēmumus, kas darbojas jau sen un to zīmoli ieguvuši plašu atpazīstamību.

Viss sākās ar pieredzes stāstu uzklausīšanu, 8.septembrī apmeklējot Madonas novada uzņēmumus – ražotnes, pirmdien, 9.septembrī,  ikviens varēja saņemt individuālas konsultācijas pie uzņēmējdarbības atbalsta organizāciju pārstāvjiem “Biznesa pieturās”, uzzinot par finansējuma piesaistes iespējām.

Nākamajās trīs dienās bija iespēja noklausīties dažnedažādus veiksmes un neveiksmes stāstus, uzzināt par Latvijā zināmu zīmolu praktiskiem mārketinga trikiem, padomāt par uzņēmuma ilgtspējības faktoriem un veiksmīga eksporta iespējām. Savukārt, Biznesa nedēļas izskaņā, piektdien, 13.septembrī, ikviens tika aicināts apmeklēt Madonas biznesa inkubatora dalībnieku izstādi/tirdziņu.

Lai šīs nedēļas laikā iegūtās zināšanas un sasmeltā iedvesma rosina un motivē savu ideju īstenošanā, attīstīšanā un pilnveidošanā! 



Sveicam LIAA Madonas biznesa inkubatoru 3 gadu jubilejā!

5 miljoni apgrozījums, 29 jaunas-radītas darbavietas, vairāk nekā 600 tūkstoši eiro nodokļos, 51% no saražotā eksporta tirgum. Tieši tādi ir rādītāji Madonas novada biznesa inkubatoram - trīs darbības gados. 



FOTO ATSKATS no Madonas Biznesa nedēļas un inkubatora 3 gadu jubilejas svinībām.


‌Informāciju sagatavoja: Ilze Riekstiņa
‌sabiedrisko attiecību speciāliste
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums