Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=841

Madona – uzņem LSVS 47.sporta spēles

2010.04.12 16:54

10.aprīlī Madonā notika Latvijas Sporta veterānu (Senioru) 47.sporta spēļu finālsacensības volejbolā un dambretē. Sacensības dambretē notika Madonas pilsētas 1.vidusskolā, kurās piedalījās 55.dalībnieki no 13.komandām.

Teicami nostartēja Madonas  novada 1.komanda kopvērtējumā izcīnot bronzas medaļas. Madonas komandas sastāvā spēlēja – Zelma Svilāne (individuāli – bronzas medaļa), Aina Ivanova (individuāli 4.vieta), Aivars Briedis (individuāli 5.vieta), Mārtiņš Šulmanis (individuāli – 7.vieta) un Rūdolfs Kalniņš (individuāli 10. vieta). Par uzvarētējiem kļuva Bauskas/Iecavas/Rundāles apvienotā komanda, otrie Rīgas pilsēta. Noslēgumā 4. komandām bija vienāds punktu skaits 37 un tikai saskaitot iegūtu vietu summu tika noskaidroti uzvarētāji un godalgoto vietu ieguvēji. Madonas novada 2.komanda ieguva 11. vietu kopvērtējumā.

Volejbolistes sievietes vecuma grupā 45+ arī spēlēja Madonas pilsētas 1. vidusskolā, piedalījās 7. komandas un zelta medaļas izcīnīja Jūrmalas pilsētas komanda, otrās Rīgas pilsēta un trešajā vietā Liepājas SSK komanda. Madonas novada komanda ierindojās 6. vietā.

Madonas pilsētas 2. vidusskolā volejbolā laukumā cīnījās 8. vīriešu komandas vecuma grupā 60+. Madonas novada komanda izcīnīja 6. vietu, bet par čempioniem kļuva Jelgavas novada komanda, otrie Jūrmalas pilsēta, bet trešajā vietā Salspils novads.

Madonas pilsētas sporta centrā sacentās vīrieši 50+ un sievietes 55+. Sievietēm piedalījās 4. komandas – 1. vietā Latvijas Lauksaimniecības Universitāte, otrajā vietā Talsu novads un trešajā vietā Tukuma novads.

Vīriešiem piedalījās 8. komandas - Madonas novada komanda izcīnīja 5. vietu. Sporta spēļu zelta medaļas izcīnīja Līvānu novada komanda, otrajā vietā Jūrmalas pilsēta, bet trešjā vietā Lejaskurzemes sports komanda.

Paldies visiem Madonas novada sportistiem, komandu pārstāvjiem, treneriem par startiem Madonas posmā LSVS. 47 sporta spēlēs.

Sporta spēļu finālsacensības Madonā ir noslēgušās un kā šo sacensību organizators, gribu teikt paldies visiem tiesnešiem par teicami padarīto darbu organizējot un tiesājot šīs sacensības, kā arī Madonas sporta centra, Madonas pilsētas 1. vidusskolas, Madonas pilsētas 2.vidusskolas, kafejnīcu sporta centrā, abās skolās, administrācijai un darbiniekiem par sapratni, atsaucību un labi padarīto darbu.

Kārtējo reizi esam pierādījuši, ka varam organizēt sacensības augstā līmenī ne tikai vietējā mēroga, bet arī valsts nozīmes.

Bilžu galeriju skatiet šeit

Madonas novada pašvaldības 
sporta darba organizators
M.Gailums