Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=5914

Vindsērfings Kāla ezerā

2016.08.01 13:21

Kāla ezerā jau vairāk kā 25 gadus notiek sacensības vindsērfingā „Vidzemes balva”, ko rīko novada vindsērfinga aktīvisti ar Madonas novada pašvaldības atbalstu. Šogad sacensības notiks 6. un 7. augustā, kā tradicionāli - atpūtas vietā „Kālezers”.

Iepriekšējā gada sacensības notika atpūtas vietā „Ielāpi”.  Šī vieta patika līdzjutējiem, bet paši sportisti katru braucienu sāka ar maratona cienīgu iebraucienu uz ezera vējaino centru. Šogad atkal sacensības atgriezīsies  ideālajā „Kālezers” pludmalē, kur valda plašums un sērfotājiem prieks burāt, bet līdzjutējiem vērot sacensības.

Vindsērfinga sacensības ir ļoti demokrātisks pasākums. Arī šogad burāšanas sacensībās Kāla ezerā piedalīsies gan Latvijas olimpiete Ilona Grīnberga, gan olimpiete un šā gada pasaules kausa Latvijas posma uzvarētāja Vita Matīse,  gan Eiropas čempions Gunārs Rozenbergs, kā daudzi spēcīgākie Latvijas burātāji, arī jaunieši un bērni, kam tas ir sākums sportā,  kam  ir prieks būt kopā un patīk veselīgs dzīves veids.

Aicinām visus Madonas novada burātājus piedalīties,  jo sacensībās gūtā pieredze ir neatsverama. Ar Madonas novada pašvaldības atbalstu tiek izcīnītas speciālas balvas arī tieši ar mūsu novadu saistītiem sportistiem.

Izmēģiniet spēkus !

Tiekamies skaistā Kāla ezera krastā!