Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/k-notikumi?fu=read&id=5524

Ai, kaimiņi, nāburdziņi! 27.februārī tiekamies Madonā ar kaimiņu novadiem. Madonai - 90

2016.02.23 13:44

Jebkurai mājai ir svarīgi veidot attiecības ar kaimiņiem. Dzīvesbiedru izvēlas katrs pats, bet ar kaimiņiem ir jāsadzīvo. Madona par saviem kaimiņiem noteikti nevar sūdzēties, tāpēc Madonas 90-gades svētku ietvarā 27.februārī aicinām ciemos pie sevis Madonas novada kaimiņus, lai kopīgi iezīmētu mūsu veiksmīgo sadarbību. Koncertā „Ai, kaimiņi, nāburdziņi” Madonas kultūras namā viesosies kaimiņu novadu kolektīvi, lai ar sava novada uzstāšanos nestu sveicienu Madonai un apliecinātu mūsu kaimiņu būšanu...

Aicināti visi uz koncertu ar mūsu kaimiņiem - bērnu deju kolektīvu „Pastalnieki” un vidējās paaudzes deju kolektīvu „Kreicburga” - Jēkabpils, jauktais koris „Pie Gaujas” - Vecpiebalga, deju kolektīvs „Ŗūdolfs" - Ērgļi, deju kolektīvi „Žuburi" un „Lubāna" - Lubāna, Cesvaines kultūras nama jauniešu deju kolektīvs, grāfa „Šeremetjeva svīta” no Jaunpiebalgas, jauniešu vokālais ansamblis „Fantāzija” no Murmastienes - Varakļānu novads, Maltas lauku kapella - Rēzeknes novads.

Mājiniekus koncertā pārstāvēs Madonas pūtēju orķestris.

Tenkas un pastāstus par sadzīvi un dažādiem vēsturiskiem notikumiem ar mūsu kaimiņiem teiks Madonas novadpētniecības muzeja darbinieces un aktrises Māra Zavacka, Sarma Rudenāja un Danute Vēze.

Uz tikšanos Madonas pilsētas kultūras namā 27.februārī pulksten 15.00!
Ieeja bez maksas.



Informāciju iesūtīja: Madonas pilsētas kultūras nama mākslinieciskās daļas vadītāja Ināra Cakule.
Mob.tālr.: 00 371 26339045.

Rediģēts: 24.02.2016.

Ievietoja:
Inga Arāja