Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/k-notikumi?fu=read&id=5509

Madonas daudzfunkcionālajā hallē izskanējis grupas Forte 15 gadu jubilejas un atvadu liekoncerts

2016.02.16 14:14

13.februārī,Valentīndienas noskaņās,Madonas daudzfunkcionālajā hallē notika grupas Forte 15 gadu jubilejas un atvadu lielkoncerts,kurā skatītājus sagaidīja daudz un dažādi pārsteigumi.Kā īpašie viesi,visas nakts garumā uzstājās Bet Bet,Otra puse,Kristīna Zaharova,Oskars Deigelis, DJ Dween un DJ Roberts Lejasmeijers.

Ap pusnakti, ar īpašu šim notikumam veidotu koncertprogrammu,no saviem skatītājiem un faniem atvadījās latviešu deju mūzikas grupa Forte,kura vienkopus uz skatuves bija apvienojusi dalībniekus no grupas dažādu laiku sastāviem.

“Tā ir kā otrās jaunības svinēšana mūzikā vai arī mēģinājums atgriezties atpakaļ reiz jau izdzīvotās sajūtās,” stāstā Forte pirmais solists Kaspars Maks.

Grupa Forte dibināta 2001.gadā,pastāvēšanas laikā izdevusi četrus studijas albumus un vairākas reizes nominēta mūzikas balvām.Par viņu lielākajiem hitiem uzskatāmas dziesmas: "Ģevuški","Stereo vējš","Pa ceļam vasara","Laika upe","Ja tu esi","Tur tālumā" un citas.

Grupas sastāvs: Kaspars Maks -solists;Zigmārs Liepiņš (exfabrikants Zix) - solists;Jānis Kļaviņš-taustiņinstrumenti,balss;Mārcis Auziņš - ģitāras; Rolands Radionovs-horeogrāfija,dejas; Viktors Bartušs-horeogrāfija dejas; Artūrs Bricis - dejas.

Foto Dāvis Veckalniņš