Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=5432

“Mini kauss” basketbolā Jaungada sākumā

2016.01.05 16:02

2.janvārī basketbola jauno gadu Latvijā ievadīja “Mini kauss” izcīņas turnīri U-10 vecuma grupā. Madona, Cēsīs, Mārupē, Saldū un Rīgas sporta zālēs mazie basketbolisti 2.posma sacensībās turpināja demonstrēt basketbola tehnikas elementus stafetēs, parādīja savu fizisko sagatavotību un guva oficiālo spēļu pieredzi.

Sacensībām U10 grupā pieteiktas 11 meiteņu un 42 puišu komandas. Madonā sacentās 5 komandas. No 9.00-19.00 mazie basketbolisti aizvadīja 10 spēles.

VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas sacensības skolēnu brīvdienās pašiem mazākajiem spēlētājiem rīko jau septīto gadu pēc kārtas, katrā posmā pulcējot vairāk nekā tūkstoš dalībnieku. 

     Rezultāti šajā posmā jau bija cerīgāki, bija vērojams progress gan tehnikā, gan fiziskajā sagatavotībā, gan komandu komplektācijā.

     Vislabāk šajā posmā izskatījās Līvāni, Rēzeknes “Ezerzeme” komanda un Madona-1. Priecē Madonas BJSS/Ērgļi komanda, kura ļoti labi aizvadīja spēli pret Līvānu komandu. Jāuzslavē arī Madona-2 komanda par izturību un sastapšanos ar izpratni par basketbolu kā spēli, par tehnikas savienošanu ar fizisko sagatavotību utt.

     Paldies spēlētājiem-zēniem, tiesnešiem, medmāsiņai, MSC kolektīvam un vecākiem par līdz jušanu un atbalstu tribīnēs!

     Treneris A.Beķeris basketbola nodaļā turpina pulcēt 2006., 2007., 2008., 2009.g.dz. basketbolu trenēties gribošus zēnus, treneris A.Grunte gaida 2004., 2005.g.dz.zēnus.

 

Agnis Beķeris treneris