Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=5414

Orientēšanās klubam Mežmalas/Madona sezona izdevusies

2015.12.16 20:53

Klubam sezona bija ļoti īpaša un laba! Rezultāti aktīvākajiem skrējējiem ir ļoti labi dažāda mēroga sacensībās, kā arī bijām veiksmīgi pašos svarīgākajos startos! Elites grupā jau otro gadu esam 2. stiprākais klubs Latvijā! Sezonu noslēdzām ar 2 zeltiem, 3 sudrabiem un 3 bronzām dažādās distancēs! Pašos svarīgākajos startos - Latvijas čempionātā stafetēs un Rīgas stafetēs (Klubu stafetes) starti bija augstā līmenī. Dāmas izcīnīja 4. vietu, kas bija nedaudz bēdīgi, jo uzvarēja komanda, kas sastāvēja tikai no igauņu sportistēm, tāpēc rezultāts vērtējama kā bronzas pozīcija starp Latvijas klubiem. Vīriešu komanda bija lieliska un finišēja 2. vietā atgriežoties uz pjedestāla! Klubu stafetē izcīnījām kluba vēsturē otro augstāko rezultātu 7. vietu, kas arī vērtējams ļoti labi, jo bijām 5. vietā no Latviešu klubiem, jo priekšā bija divas ārvalstu komandas no Lietuvas un Krievijas!


Latvijas čempionāta rezultāti: 

Latvijas čempionāts sprintā - 1. vieta - Andris Jubelis

Latvijas čempionāts nakts distance - 3. vieta - Andris Jubelis

Latvijas čempionāts vidējā distance - 3. vieta - Andris Jubelis

Latvijas čempionāts nakts distancē - 1. vietā - Elīna Kārkliņa

Latvijas čempionāts nakts distance - 3. vieta Elīna Svilpe

Latvijas čempionāts nakts distance - 2. vieta - Jānis Putniņš

Latvijas čempionāts sprintā - 3. vieta Māra Putniņa

Latvijas čempionāts vīriešu elites stafete - 2. vieta

Elīna Svilpe, Elīna Kārkliņa, Andris Jubelis pārstāvēja Latvijas izlasi dažādās ranga izlašu sacensībās!

Pavasarī Baltijas čempionātā, kurš norisinājās Tukumā, Andris Jubelis izcīnīja savu pirmo individuālo medaļu Baltijas čempionātos, kā arī pirmo titulu Latvijas pirmās komandas sastāvā stafešu sacensībās! Abas Elīnas cīnījās savu spēju robežās augstāko vietu sasniedzot stafetē, Latvijas otrās komandas sastāvā finišējot 8. vietā.

Jūnija mēnesī Andris startēja Pasaules kausa posmā Norvēģijā, kur izcīnīja 43. vietu garajā distancē!

Augustā Andris Jubelis piedalījās savā 5. Pasaules čempionātā orientēšanās sportā, kas norisinājās Skotijā. Čempionāts bija veiksmīgākais līdz šīm un tika sasniegti augsti rezultātu. 34. vieta vidējā distancē, 38. vieta sprinta distancē, 12. vieta stafetē! 

Oktobrī Andris Jubelis un Elīna Kārkliņā devās uz Dienvidkoreju, kur startēja Pasaules militārajās spēles. Tās ir sava veida olimpiskās spēles karavīriem, kur daudzos sporta veidos startēja 8000 dalībnieki no 115 valstīm. Starti bija ļoti veiksmīgi un Elīna Kārkliņa Latvijas komandas sastāvā izcīnīja 2. vietu stafetē un komandu vērtējumā. Andris Jubelis sasniedza savas karjeras augstāko rezultātu starptautiskajā sacensībās, finišējot 5. vietā garajā distancē, kas vērtējams kā ļoti augstvērtīgs rezultāts.

                                                                                                Kluba valdes loceklis: Andris Jubelis