Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=5411

“Ziemassvētku kauss-2015” basketbolā

2015.12.15 16:12

11. un 13.decembrī Madonas pilsētas sporta centrā notika gadskārtējais turnīrs vīriešu un jauniešu komandām basketbolā “Ziemassvētku kauss-2015”. Šogad turnīrā startēja 8 komandas- “ŠLĀGERIS”, “MELNIE BRĀĻI”, BARKAVA, “RŪĶI”, “ AP 30”, “PORZINGAS”, “BK MADONA/ Seniors”, “DĪZ NATS”.

     Komandas tika dalītas divās apakšgrupās un jau piektdienas pievakarē tika aizvadītas 4 spēles. Svētdien 13.decembrī komandas turpināja cīņas apakšgrupās, aizvadīja pusfinālspēles un arī cīņas par medaļām. Kopā aizvadītas 16 spēles. Pusfinālā iekļuva komanda “ŠLĀGERIS”, kas pārspēja komandu Barkava 76:47, un “Melnie brāļi” bija pārāki pār jauno “Rūķi” komandu 58:46.

     Mazo finālu uzvarēja un bronzas godalgas ieguva komanda Barkava, bet lielajā finālā cīnījās komandas “Šlāgeris” un “Melnie brāļi”. Jau pirmajā puslaikā izpaudās komandas “Šlāgeris” pārākums, kas bija agresīvāki, ātrāki un precīzāki. Līdz mača beigām neatdodot savas pozīcijas komanda “ŠLĀGERIS” godam izcīnīja zelta medaļas un čempionu kausu. Komandā ‘’ŠLĀGERIS” spēlēja T.Kohanovs, E.Lazdups, O.Krūmiņš, A.Lazdups, J.Mednis, E.Bērziņš, R.Zemītis, K.Bitels, R.Eglītis.

     Paldies, Madonas pilsētas pašvaldībai, Madonas BJSS, Madonas pilsētas sporta centram, dalībniekiem, tiesnešiem un līdzjutējiem! 

 Agnis Beķeris

galvenais tiesnesis