Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/k-notikumi?fu=read&id=5394

Iesakām! Bērnu kolektīvu koncerts – uzvedums „Uzdāvini prieku”, kurā rūķis Bekucis saslimis ar "sēņu" slimību un visi draugi cenšas iepriecināt viņu Ziemassvētkos. Tas arī veiksmīgi izdodas!

2015.12.07 12:33

19.decembrī pulksten 15.00 aicinām uz koncertuzvedumu Ziemassvētku noskaņās „Uzdāvini prieku”, kurā piedalīsies visi pašreiz Madonas pilsētas kultūras namā strādājošie bērnu ritmikas tautas deju kolektīvi - Mazā deju skola 1.; 2.-3., 4.-5., 6.-7. klases kolektīvi (vadītājas Maija Rijniece un Zeltīte Dūrīte), 1.klašu tautisko deju kolektīvs (vadītāja Gunta Beķere). Koncertu kuplinās popgrupa „Smaidiņš” (vadītāja Ilze Rijniece), jauniešu dramatiskais kolektīvs (režisore Aija Špure) un „Madonas dāmas”, kuru kolektīvā dejo divas kādreizējās ritmikas kolektīvu vadītājas Valentīna Zepa un Māra Jakubovska, kā arī daudzām no dalībniecēm viņu bērni un mazbērni dejojuši bērnu ritmikas pulciņos...

Spēcīgās deju tradīcijas Madonā ir bijis aizsākums Madonas novadam saukties par dejojošāko novadu Latvijā. Par tādu var kļūt, ja ir deju tradīcijas visās paaudzēs. Pirms 60 gadiem darbu ar bērnu deju kolektīviem aizsāka skolotāja Dzidra Rubene. Šajos gados Madonas kultūras namā ir strādājuši vairāki ritmikas skolotāji - Velta Balode, Valentīna Zepa, Māra Jakubovska, Laimdota Pakalniņa, Sarmīte Poļaka, Laimdota Andersone, Jolanta Anusāne, Mārtiņš Ezeriņš, Ināra Cakule, Zeltīte Dūrīte, Maija Rijniece. Šogad pievienojas skolotāja Gunta Beķere. Šeit dejojošo bērnu skaits nav saskaitāms gadu gaitā, tāpat kā koncerti, jo gandrīz katrā pašdarbības kolektīvu koncertā uzstājas mūsu jaunie dejotāji.

Aicinām uz koncertu 19.decembrī - atbalstīt mūsu jaunos dejotājus un izjust Ziemassvētku noskaņu!
Ieeja pasākumos bez maksas.



Informāciju iesūtīja: Madonas pilsētas kultūras nama mākslinieciskās daļas vadītāja Ināra Cakule.
Mob.tālr.: 00 371 26339045.

Rediģēts: 15.12.2015.

Ievietoja:
Inga Arāja