Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/k-notikumi?fu=read&id=5384

5.decembrī Egles ietērpšana svētku rotā Madonā

2015.12.03 16:13

Aicinām iededzināt Madonas pilsētas egli, piedalīties dažādās svētku gatavošanas norisēs pilsētā, kuru galvenā tēma būs zvaigznes simbols - Zvaigznīte kā eglītes rota, kā sniegpārsliņa vai arī pats vari kļūt par zvaigzni...

No plkst.13.00-15.30 aicinām ģimenes piedalīties Radošajās darbnīcās dažādās vietās J.Simsona Madonas mākslas skolā, Madonas 1.vidusskolā, Madonas muzejā ”Zvaigzne brillēs”. Madonas pilsētas kultūras namā darbosies Bērnu un jauniešu centra lietišķās mākslas pulciņi. Par muzikālu Ziemassvētku sajūtu gādās Madonas mūzikas skolas audzēkņi un skolotāji.

No plkst.13.00-18.30 Madonas pilsētas kultūras namā būs apskatāma bērnu darbu izstāde „Zvaigzne, zvaigznīte”. Kultūras nama 2.stāvā katrs varēs atnest savu pagatavoto zvaigznīti, ar ko izrotāt eglītes.

No plkst.13.30-15.30 Ziemassvētku pasts Madonas Valsts ģimnāzijā, kur varēs uzrakstīt un nosūtīt savu vēlmju vēstuli.

Plkst.13.00 un 14.00 multfilmu kino seansi kinoteātrī „Vidzeme” (ieeja bez maksas).

SAIETA LAUKUMĀ

No plkst.15.00 jau sāksies aktīva darbība, kur uz dažādām sporta spēlēm aicinās Madonas sporta skola. Paralēli darbosies brīvā skatuve, kur ar priekšnesumiem: dziesmiņu, deju, dzejolīti u.c., var uzstāties jebkurš bērns ar. (iepriekš pieteicies līdz 3.decembrim kultūras namā).
 
Plkst.16.00 kopīgi ietērpsim svētku rotā lielo pilsētas egli.
Visu labsajūtai un noskaņai darbosies  Ziemassvētku tirdziņš, varēs uzsildīties ar karstu tēju, karstvīnu, pīrādziņiem vai pie ugunskura. Ja viss izdosies kā iecerēts, iespējams, ka būs arī sniega kalns, par ko parūpēsies sporta bāze "Smeceres sils".

Plkst.17.30
aicinām uz Muzikālu izrādi pēc pasakas „Vecīša cimdiņš” motīviem Madonas pilsētas kultūras namā. Izrādē piedalās Jānis Skanis, Atis Auzāns, Samanta Tīna.
Biļetes (2-, 3-, 5-, €) iepriekšpārdošanā var iegādāties kinoteātra „Vidzeme” kasē.

Informāciju iesūtīja: Madonas pilsētas kultūras nama mākslinieciskās daļas vadītāja Ināra Cakule.
Mob.tālr.: 00 371 26339045.

Ievietoja:
Inga Arāja