Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=5314

“Katrai bumbai ir nozīme”

2015.10.30 11:06

Uzņēmums “Latvijas Gāze” –lai veicinātu atbalstu Latvijas vīriešu basketbola izlasei, kas cīnījās Eiropas čempionātā, izveidoja instalāciju “Katrai bumbai ir nozīme! Atbalstām savējos!”.


     Pēc čempionāta noslēguma ikvienai skolai bija iespēja savā īpašumā iegūt instalācijā izmantoto basketbola bumbu komplektu. Līdz Eiropas čempionāta basketbolā noslēgumam instalācija – no basketbola bumbām veidots simbols “LV” – bija aplūkojama Vecrīgā, Kaļķu un Vaļņu ielas krustojumā pie Latvijas izlases fanu zonas. Uzņēmums “Latvijas Gāze” vīriešu basketbola izlasi atbalsta jau kopš 1997. gada un ar šo sportisko iniciatīvu vēlas veicināt sabiedrības interesi par mūsu komandas gaitām Eiropas čempionātā. Pēc čempionāta 100 profesionālās bumbas vairāk nekā 4000 eiro vērtībā nodosim Latvijas jauno basketbola talantu izaugsmes veicināšanai.

     Lai iegūtu kādu no 20 bumbu komplektiem-5 bumbas, bija jāpiedalās konkursā. No Madonas BJSS basketbola nodaļas savas komandas vārdā audzēknis Raitis Čakstiņš to veiksmīgi paveica. Nosūtot komandas nosaukumu, komandas foto, komandas sapņa aprakstu par plānotajiem sasniegumiem basketbolā, aprakstu par izlases spēlētāju, kurš visvairāk iedvesmo. Konkursā īpaša uzmanība tika pievērsta centībai, atraktivitātei un radošai pieejai uzdevuma veikšanā. Raitis veiksmīgi izpildīja nosacījumus un savai komandai nopelnīja 3 jaunas treniņ bumbas zālei un 2 bumbas ielu basketbolam.

   Vēlu precīzus metienus Raitim un komandas biedriem spēlēs un treniņos!


 Agnis Beķeris

Treneris