Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=5021

Amatieru kartinga sacensības Madonā 4.jūlijā.

2015.07.02 10:09

Pirmo reizi Madonā notiks Openkart čempionāta posms. Openkart ir vadošā hobijkartinga kustība Latvijā ar gana lielu vēsturi.

Sestdien, 4.jūlijā, Openkart aizvadīs pirmo sacīksti pirms pāris gadiem renovētajā Madonas kartinga trasē. Pēdējo reizi jauna trase Openkart kalendārā parādījās pirms gandrīz diviem gadiem, kad 2013.gada septembrī notika pirmais un arī pēdējais posms Auces kartinga trasē "Trajektorija". Madona būs 16.trase, kas tādā vai citādā konfigurācijā un variācijā ir izmantota Openkart sacensībās kopš 2007.gada. Sezonas 8.posms vienlaikus būs arī ADParts balvas izcīņa. Šajā sacīkstē ADParts papildus jau esošajam balvu klāstam, labākajiem trim braucējiem pasniegs ari dāvanu kartes kartinga ekipējuma iegādei! 

Īpaša nozīme šai sacīkstei būs tiem, kas pretendē uz vietu pirmajā sešiniekā tā saucamajā Prokart Freeride izcīņā - Madonas posms būs pēdējais piektais šajā ieskaitē un uzreiz pēc sacīkstes tiks izlozēts dalībnieks, kurš būs ieguvis apmaksātu Prokart sacīksti, kas augusta sākumā notiks tieši Madonā. Vairāk par Prokart Freeride šeit - Prokart vienam Openkart braucējiem sniegs iespēju izmēģināt spēkus Open 125 klasē

 Saite uz mājas lapu ir šeit: www.openkart.lv