Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=4196

Komanda HETA – čempiones volejbolā 2014.gadā.

2014.05.12 12:14

Ar spēlēm 11.maijā Madonas pilsētas sporta centrā noslēdzās Madonas novada atklātais čempionāts volejbolā sievietēm 2014.gada sezonā. Pavisam čempionātā piedalījās septiņas komandas – Varakļāni, Lubāna, Mētriena, Madona, LI&KO, Heta, Rēbuss. Komandas katra ar katru izspēlēja vienu apli, noskaidrojot vietas no 1.-7.vietai. Ceturtdaļfinālu spēlēs noskaidrojās pusfinālistes – komandas. Pirmajā pusfināla spēlē “ Madona” ar rezultātu 3:0 uzvarēja komandu LI&KO un iekļuva finālā. Otrajā pusfināla spēlē, komanda Heta ar rezultātu 3:0 uzvarēja komandu Rēbuss.

Spēlē par Madonas novada atklātā čempionāta bronzas medaļām, Rēbusa komandas spēlētājas spēja no rezultāta pa setiem 0:2 atspēlēties komandai LI&KO un sagādāja patīkamu pārsteigumu gan sev, gan arī skatītājiem un uzvarot nākamos trīs setus, uzvarēja visā spēlē ar rezultātu 3:2(22:25;20:25;25:22;25:18;15:11), izcīnot bronzas medaļas.

Spēlē par zelta medaļām tikās komandas Heta un Madona. Laukumā cīņa bija interesanta un saspringta, jo čempionāta priekšsacīkstēs vienīgo zaudējumu komandai Heta bija sarūpējušas Madonas komandas spēlētājas. Spēles rezultāts 3:1(25:19;25:18;17:25;25:18) komandas Heta labā un nu jau kārtējais čempionu tituls izcīnīts. Uzvarētāju komandā spēlēja – Ilze Rubule, Sabīne Cimdiņa, Jekaterina Nastenko, Sintija Stonkuse, Viktorija Zimeta, Viktorija Krūmiņa, Valērija Ivanova, Inga Zviedre, Elīna Ziemele, komandas treneris Jānis Sudārs.

Kauss tika pasniegts arī par izcīnīto pirmo vietu regulārajā čempionātā, kuru saņēma komanda ” Madona”.

Madonas novada atklātā čempionāta godalgoto vietu ieguvējas komandas un dalībnieces saņēma, Madonas novada pašvaldības dāvinātos kausus un medaļas, bet uzvarētāju komandas dalībnieces arī piemiņas veltes.

Foto no čempionāta finālu spēlēm ir apskatāms: www.madona.lv sadaļā sports/foto galerija

Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators M.Gailums