Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=3808

Piedaloties akcijā - iekārto savu hokeja laukumu kopā ar ALDARI, Madonas novadā tiks īstenoti divi projekti

2013.11.26 13:44

LTV Tautas sports sadarbībā ar AS Aldaris, piedāvāja piedalīties akcijā iekārto savu hokeja laukumu, kuras ietvaros entuziasti no visas Latvijas varēja pretendēt uz finansiālu palīdzību atklātā hokeja laukuma ierīkošanai. Kopējais Aldara sarūpētais atbalsta fonds bija 10 000 eiro. Atbalsta mērķis bija sniegt finansiālu atbalstu projektiem, kas orientēti atklāto hokeja laukumu atjaunošanu, sakārtošanu vai to izveidi Latvijas reģionos. Palīdzība tiks sniegta sniega laukumu un apmaļu sagatavošanai, vārtu uzstādīšanai, apgaismojumam un citām praktiskām lietām.

Žūrija sastāvēja no sportistiem, žurnālistiem, sporta ekspertiem un Aldara pārstāvjiem. 25.novembra LTV raidījumā Sporta studija, tika paziņoti rezultāti.

 Madonas novadā atbalstu akcijā – iekārto savu hokeja laukumu kopā ar Aldari, ieguva divi projekti – Andreja Eglīša Ļaudonas vidusskola – Ls 1050,- un Madonas pilsētas atklātais hokeja laukums – Ls 500,-. Pavisam tika iesūtīti 56 pieteikumi, bet finansiālais atbalsts tika piešķirts 7 projektiem – Piltenei, Drustiem, Viesītes vidusskolai, Vijciemam, Lapmežciemam un Madonas novadā Andreja Eglīša Ļaudonas vidusskolai – projektu iesniedza Ļaudonas jaunieši Sigita Tropa un Kristaps Kantāns un Madonas pilsētas atklātajam hokeja laukumam projektu iesniedza – Bruno Holsts.

Paldies projektu iesniedzējiem un izdošanos ideju realizēšanā, kas ieguva atbalstu akcijā.

Madonas novada pašvaldības
sporta darba organizators
M.Gailums