Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=378

Madonas novada atklātajā čempionātā telpu futbolā uzvar Varakļānu komanda

2010.03.01 17:51

27.februārī ar spēlēm Madonas pilsētas sporta centrā, ir noslēdzies Madonas novada atklātais čempionāts telpu futbolā, kurā piedalījās 9 komandas no Madonas novada un arī kaimiņu novadiem. Komandas astoņos sabraukumos izspēlēja divus riņķus. Čempionāta uzvarētājs tika noskaidrots tikai pēdējā spēlē, kurā savā starpā tikās Varakļānu un Kvarca komandas. Spēle noslēdzās ar rezultātu 0:0, un līdz ar to Varakļānu komanda izcīnīja Madonas novada čempionu titulu.

Varakļānu komandā spēlēja: Rolands Pastars, Renārs Pastars, Jānis Pastars, Guntars Sermais, Aigars Trušēls, Ilgvars Mesters, Dāvis Mesters, Daniels Zeps, Daniels Garančš, Edgars Locāns, Sandis Valenieks, Vadims Paplauskis, kā arī komandas menedžeris Juris Daļeckis.

Par turnīra rezultatīvāko spēlētāju kļuva Renārs Pastars(Varakļāni) – 26 vārti, otrs rezultatīvākais spēlētājs – Andrejs Šitiks(Madonas 2.vsk.) - 19 vārti, bet trešais rezultatīvākais Arnis Ikaunieks(Kvarcs) – 17.vārti.

Par čempionāta labāko vārtsargu tika atzīts Varakļānu komandas vārtsargs – Vadims Paplauskis.

Čempionāta noslēgumā 1.-3. vietu ieguvējas komandas saņēma Madonas novada pašvaldības dāvinātos kausus, dalībnieki medaļas un dplomus, bet uzvarētāji arī piemiņas kausiņus.

Organizatoru vārdā paldies gribu teikt Annai Ikauniecei, par precīzu sacensību norises gaitu un sekretāres pienākumu pildīšanu, kā arī galvenajam tiesnesim Genādijam Glazkovam.

Kopvērtējums Madonas novada atklātajam čempionātam ir šāds: 1.v. -Varakļāni -43p., 2.v. - Kvarcs- 41 p., 3.v. - Kusa- 33p., 4.v.- Madonas 2.vsk.-28p., 5.v. - Cesvaine -21p., 6.v. - Westra-15 p., 7.v. - MLB-14p., 8.v. - Sporta skola-13p., 9. v. - Ērgļi-7p.