Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/k-notikumi?fu=read&id=3736

Šonedēļ konkurss „Mis un Misters Madona 2013”

2013.10.21 09:23

Jau pavisam drīz – 26.oktobrī - Madonā norisināsies konkurss „Mis un Misters Madona 2013”.

Skatītāji aicināti klātienē vērot pasākumu, kas Madonā nav bijis jau astoņus gadus! 26.oktobrī plkst. 19.00 Madonas kultūras namā esam aicināti uz svētkiem skaistumam, drosmei un jaunībai. Astoņi brīnišķīgi mūsu novada jaunieši ir uzdrošinājušies kāpt uz lielās skatuves, lai mēs kārtējo reizi varētu pārliecināties, cik varoša, skaista un vispusīga ir mūsu jaunā paaudze. Konkursa fināls iecerēts kā pārdomāts un kvalitatīvs uzvedums, kura galvenie varoņi ir mūsu jaunieši. Meitenes un puiši, kas nākuši tepat no mūsu novada un savā veidā simbolizē mūsu jauno paaudzi. „Jaunietim draudzīgākā pašvaldība” – šādu titulu ir ieguvis mūsu novads, tad nu būsim liecinieki, cik draudzīgi un ieinteresēti esam savu jauniešu atbalstīšanā.

Kalvis, Malvīne, Artūrs, Una, Kristaps, Sintija, Didzis un Zane ir drosmīgi mūsu novada jaunieši, kam pa spēkam lielais izaicinājums – parādīt savu varēšanu, personības pievilcību un atraktivitāti. Kalvis nāk no Degumniekiem un pašlaik studē Rīgas Tehniskajā Universitātē, Malvīne ir no Sarkaņiem un studē Latvijas Universitātē, Artūrs, madonietis, mācās Madonas Valsts ģimnāzijā, Una ir madoniete un studē Latvijas Sporta Pedagoģijas Akadēmijā, Kristaps dzīvo Madonā un strādā SIA „Norte”, Sintija ir madoniete un Madonas valsts ģimnāzijā, Didzis nāk no Bērzaunes un mācās Madonas Valsts ģimnāzijā, Zane ir madoniete un studē Rīgas Starptautiskajā Ekonomikas  Biznesa administrācijas augstskolā. Turēsim īkšķus par viņiem visiem, atbalstīsim un sūtīsim viņiem labas domas!

Konkursa organizators Madonas novada pašvaldības Kultūras nodaļas vadītājs atzīst, ka šovs, kurā tiks izmantotas modernas gaismu un video tehnoloģijas, skatītājus iepriecinās ar režijas ziņā vienotu uzvedumu, viena daļa būs saistīta ar nākamo. Lai palīdzētu jauniešiem, kas būs uzveduma galvenie varoņi, sagatavoties priekšnesumiem, ar viņiem ik nedēļas nogali divu mēnešu garumā strādā teātra sporta pedagoģe Inese Zīle, horeogrāfs Rolands Radionovs, psiholoģe Gunta Dreimane, kā arī skaistumkopšanas speciālisti.

Sponsori

Paldies tiem, bez kuru atbalsta konkurss nebūtu iespējams - konkursa lielākie atbalstītāji ir Madonas novada pašvaldība, kā arī ilggadējais pasākumu mecenāts Aivars Kapaklis (SIA „Asigne”) un kompānija „Tallink”. Savukārt, nenoliedzamu un svarīgu atbalstu sniedz arī skaistumkopšanas uzņēmumi – friziersalons „Vīzija”,solāriju studija „Bluebox”, skaistumkopšanas salons „Saulespuķe”, „Schwarckopf”, ziedu un dāvanu veikals „Ādere A”, bet laikraksts „Stars” noteiks savu lasītāju simpātiju.

Biļetes vēl pieejamas kinoteātra Vidzeme kasē.

Dz. Stradiņa, Pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste