Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=3709

Florbola kluba „ Madona” pirmā uzvara Latvijas čempionātā florbolā virslīgā

2013.10.04 10:04

2013./14.gada sezona ir sākusies mūsu novada florbola komandām FK Madona – virslīgā un FK Kalsnava un Madona 2 - otrajā līgā Latvijas čempionātā florbolā vīriešiem. Pirmajās trijās spēlēs virslīgā FK Madona piedzīvoja minimālus zaudējumus piekāpjoties komandām Kurši ar 6:8, Rubenei ar 6:7 un Lekrings komandai ar 4:6.

Ar īpašu noskaņojumu tika gaidīta spēle Madonā 3.oktobrī, kur FK Madona pretinieki bija SK Pārgauja. Pirmais periods noslēdzās ar rezultātu 1:1, otrajā periodā FK Madona pretinieku vārtos raidīja 3 bezatbildes vārtus un rezultāts jau 4:1, trešajā periodā atkal 1:1 un vēsturiskā uzvara 5:2 FK Madona komandai. Par labāko FK Madona komandā tika atzīts vārtsargs Valērijs Bodnieks, kurš atvairīja 31 no 33 metieniem.
Pirmā uzvara ir izcīnīta, veiksmi un meistarību arī turpmākajās spēles mūsu komandai. Paldies arī līdzjutējiem, kuri apmeklē spēles, jūt līdzi savai komandai, un to skaits ar katru spēli pieaug. Pirmo spēli Madonā apmeklēja 148 skatītāji, tad uz šo vēsturisko uzvaras spēli jau 168 skatītāji.
Otrajā līgā savas spēles ir uzsākušas arī Madona2 komanda un FK Kalsnava. Madonieši pirmajā spēlē uzvarēja Krustpils  komandu, bet kalsnavieši piekāpās    SK Aizkraukle/Fans komandai.
    Sporta darba organizators     M.Gailums