Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/aktualitates?fu=read&id=3560

Pedagogi un jaunatnes darbinieki tiek aicināti uz bezmaksas semināru jauniešu uzņēmējdarbības izglītības veicināšanā

2013.07.24 17:37


Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar SIA „Ķemers Business and Law Company” augustā Madonā organizē divus bezmaksas seminārus pamata un vidējās izglītības iestāžu pedagogiem un jaunatnes darbiniekiem-treneriem, lai uzlabotu viņu kompetenci darbā ar jauniešiem un sabiedrības pārstāvjiem, kuri vēlas iesaistīties uzņēmējdarbībā.
Semināri notiks š.g. 15. augustā un 22.augustā Madonas novada pašvaldībā, Saieta laukumā 1, konferenču zālē.

Seminārus vadīs konsultants Aigars Plotkāns - 15 gadus ilga pieredze konsultāciju vadīšanā-stratēģijā, marketingā, darba izpildes vadības sistēmas izstrādāšanā un ieviešanā, kā arī uzņēmumu vadītāju pilnveides un attīstības sistēmu izstrādāšanā. Izstrādātas 62 apmācības programmas personīgās izaugsmes tēmās, mārketingā un personāla vadībā. Sadarbība ar VARAM un LIAA vadījis seminārus teritoriālā mārketinga plānošanas un radošo pieeju izmantošana pašvaldību darbībā. Piedalījies Vidzemes attīstības stratēģiskās plānošanas pasākumos. Vairāku mācību grāmatu autors - ‘’Mārketinga plānošana un reklāma’’, ‘’Mārketings’’ un ‘’Vadībzinības’’, ‘’Mārketings I ‘’ un Mārketings’’ II, Makroekonomika, ‘’Cita ekonomika’’.

 Aigars Plotkāns pasniedzējiem un jaunatnes darbiniekiem-treneriem stāstīs, kā sniegt nepieciešamo atbalstu un efektīvāk strādāt ar uzņēmējdarbības uzsācējiem un sabiedrības pārstāvjiem, kuri vēlas iesaistīties uzņēmējdarbībā.

Semināri notiek LIAA realizētās „Inovatīvas uzņēmējdarbības motivācijas programmas ietvaros”, un to līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Savienība.

Apmācību norises laiks un vieta:

2013.gada 15.augustā plkst. 10.00 - Madonā, Saieta laukumā 1

2013.gada 22.augustā plkst. 10.00 - Madonā, Saieta laukumā 1

Pieteikties dalībai semināros var, aizpildot reģistrēšanās anketu vai nosūtot pieteikumu uz e-pastu elina.gusare@kblc.lv, vivita.vecozola@madona.lv vai faksu 64071642;

Anketa

Sīkāka informācija:
SIA "Ķemers Business and Law Comapny"
Projektu vadītāja
Elīna Gusāre
mob. 28686372
www.kblc.lv