Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/k-notikumi?fu=read&id=3546

Nometne Eiropas nākotnes veidotājiem

2013.07.12 16:45

Klubs „Māja” aicina jauniešus piedalīties vasaras mācību un atpūtas nometnē Eiropas nākotnes veidotājiem.

Nometne norisināsies no 26. jūlija līdz 2. augustam Upesgrīvā un tajā ar neformālās izglītības metožu palīdzību jauniešiem būs iespējams iegūt vairāk informācijas un paust savu viedokli par diviem tematiem, kas 2014. gadā būs būtiski Latvijai kā Eiropas Savienības valstij –Eiro ieviešana Latvijā un Rīgas kļūšana par Eiropas kultūras galvaspilsētu visa gada garumā. Nometnes programmu papildinās arī radošās darbnīcas, sporta aktivitātes un tematiskie vakari.

Nometnē ir aicināti piedalīties jaunieši no visas Latvijas, vecumā no 16 līdz 25 gadiem. Nometnes projekts tiek īstenots Jaunatnes politikas valsts programmas 2013. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros, tāpēc dalība tajā ir bez maksas. Pieteikšanās nometnei un plašāka informācija www.klubsmaja.lv

Jaunatnes organizācija „Klubs „Māja” – jaunatne vienotai Eiropai” ir 1995. gadā dibināta biedrība, kuras mērķis ir veicināt jauniešu izpratni par Eiropas Savienību un jauniešu iespējām tajā. Organizācijas biedri ir jaunieši, kas saviem vienaudžiem veido seminārus, tematiskos tējas vakarus un dažādus citus projektus. Ar Eiropas Savienības tematiku saistītas vasaras nometnes ir sena organizācijas tradīcija, kas ir iespēja apvienot atpūtu brīvā dabā ārpus Rīgas ar noderīgas informācijas iegūšanu un draugu loka paplašināšanu. 2012. gadā Kluba „Māja” vasaras nometnē jaunieši izzināja integrācijas tematiku, apzinot ar to saistītos tematus Rīgas, Latvijas, Eiropas un pasaules līmenī. Ar nometnes rezultātiem un norisi ir iespējams iepazīties organizācijas mājas lapā. 


Nadja Niedrīte