Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=3445

Komanda HETA – Madonas novada čempiones volejbolā sievietēm

2013.05.27 18:19

Ar finālspēlēm 25.maijā, Madonas pilsētas sporta centrā ir noslēdzies Madonas novada atklātais čempionāts volejbolā sievietēm. Atklātajā čempionātā pavisam piedalījās 8 komandas – Mētriena, Madona, Lubāna, Varakļāni, Barkava, Vecpiebalga, Heta/Madonas BJSS/, Li&Ko/MadonasBJSS/.

Komandas katra ar katru izspēlēja savā starpā divas spēles noskaidrojot vietas                no 1.-8., lai pēc tam ceturtdaļfinālā noteiktu pusfinālpārus. Pirmajā pusfinālā Heta ar rezultātu 3:0 uzvarēja Mētrienas komandu, bet Madona ar 3:0 uzvarēja Li&Ko komandu. Spēlē par bronzas medaļām zaudējot pirmo setu, bet uzvarot atlikušos trīs setus, Li&Ko komandas meitenes ar 3:1 uzvarēja Mētrienas komandu un izcīnīja bronzas medaļas.

Spēlē par novada atklātā čempionāta zelta medaļām savā starpā tikās Heta un Madona komandas. Interesanti ka laukumā par zelta medaļām spēlēja trenera Jāņa Sudāra, bijušās audzēknes pret esošajām audzēknēm. Visa čempionāta laikā Hetas komanda, pretiniecēm nebija ļāvusi uzvarēt nevienā setā. Finālspēlē pirmo setu uzvarēja Heta, otro setu ar rezultātu 26:24 uzvarēja Madonas komanda, bet atlikušos divus setus pārākas bija Hetas komandas meitenes un visā spēlē uzvarēja ar rezultātu 3:1, izcīnot Madonas novada atklātā čempionāta zelta medaļas, komandai Madona  – sudrabs.

Uzvarētājkomandas sastāvā spēlēja un zelta medaļas izcīnīja: Sabīne Cimdiņa, Ilze Rubule, Viktorija Zimeta, Valērija Kiseļeva, Viktorija Krūmiņa, Valērija Ivanova, Inga Zviedre, Jekaterina Nastenko, Madara Ceruka, treneris Jānis Sudārs.

1.3.vietu ieguvējas komandas, saņēma Madonas novada pašvaldības dāvinātos kausus un diplomus, dalībnieces medaļas, bet uzvarētājas arī balvas.

Uz tikšanos nākamajā sezonā Madonas novada atklātajos čempionāts volejbolā vīriešiem un sievietēm.

Vairāk foto: www.madona.lv sadaļā sports/foto galereja

Madonas novada pašvaldības
sporta darba organizators:
M.Gailums