Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=3401

Svētkos Madonas novada kauss basketbolā.

2013.05.07 13:05

4.-5.maijā Madonas pilsētas sporta centrā norisinājās Madonas novada kausu izcīņa basketbolā vīriešiem. Pieteicās pavisam 7 komandas – Šlāgeris, BK Madona, Cesvaine, Tyros/Madona/, BK Barkava, Standarts /Madonas BJSS – 98/,Motopeles /Madona/. Komandas tika sadalītas divās apakšgrupās, kur katra ar katru izspēlēja vienu riņķi.

Ceturtdaļfinālā BK Barkava uzvarēja komandu Tyros, bet Cesvaine uzvarēja komandu Šlāgeris. Abas uzvarētājkomandas iekļuva pusfinālā, kur pirmajā pusfinālspēlē Motopeles ar rezultātu 64:49 uzvarēja Cesvaines komandu, bet BK Barkava ar rezultātu 62:57 uzvarēja BK Madona komandu. Spēlē par 3.vietu BK Madona uzvarēja Cesvaines komandu ar rezultātu 71:55 un ieguva bronzas medaļas.

Finālspēlē savā starpā tikās Bk Barkava un Motopeles. Visu spēles laiku risinājās interesanta un aizraujoša cīņa. Vadībā bija gan viena, gan otra komanda. Spēles beigas pārliecinošāk un veiksmīgāk aizvadīja komanda Motopeles un uzvarēja BK Barkava komandu ar rezultātu 75:72.

Visi godalgoto vietu ieguvēji saņēma Madonas novada pašvaldības dāvinātās medaļas, komandas saņēma kausus, bet uzvarētājklomandas dalībnieki arī piemiņas veltes.

Paldies par sadarbību kausa organizēšanā Madonas bērnu un jaunatnes sporta skolas trenerim Agnim Beķerim un basketbola kluba „Madona”  vadītājam Mārim Caunītim, kā arī spēļu sekretariātam.

Vairāk foto: www.madona.lv  sadaļā  sports/foto galereja

Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators
M.Gailums