Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=3337

Latvijas 1.līgas čempioni florbolā FK Madona

2013.04.08 21:15

6.aprīlī Madonas pilsētas sporta centrā norisinājās Latvijas čempionāta florbolā 1.līgas finālspēle, kurā par zelta medaļām sacentās FK Madona un Rubene – 1, komandas. Spēli skatīties bija ieradušies 278 skatītāji, kas ir savdabīgs rekords sporta centrā, florbola spēles apmeklējumiem.

Regulārā čempionāta, ceturtdaļfinālu un pusfinālu laikā FK Madona, nebija izjutusi nevienu spēles zaudējuma rūgtumu. Arī uz šo finālspēli komanda bija koncentrējusies tikai uz uzvaru. Lielā atbildības sajūta gan rezultāta, gan savu skatītāju priekšā, pirmajos divos puslaikos bija atstājusi lielu iespaidu, jo komandai spēle nevedās un noslēdzoties diviem puslaikiem rezultāts bija negatīvs 1:4. Sākoties trešajam puslaikam, komanda sāka spēlēt tā, kā visās iepriekšējās spēlēs un uz rezultāta izmaiņām ilgi nebija jāgaida. Gūstot sešus vārtus trešajā puslaikā, skanot finālsvilpei rezultāts uz rezultātu tablo bija 7:4 FK Madona labā un tas nozīmēja, ka pirmo reizi Latvijas un Madonas novada florbola vēsturē, par 2012./13.gada Latvijas čempioniem 1.līgā florbolā vīriešiem, kļuva  FK Madona komanda.

 Par spēles labāko spēlētāju FK Madona komandā tika atzīts Aleksandrs Grehovs.

Rezultatīvāko spēlētāju sarakstā FK Madona komandas spēlētājs Andrejs Cvetkovs ir otrajā vietā ar 66 punktiem(43 vārti un 23 piespēles).

FK Madona komandas kapteinis Edgars Gailums no Madonas novada domes priekšsēdētāja Andreja Ceļapītera rokām, saņēma Latvijas čempionāta 1.līgā uzvarētāju komandas kausu, bet komandas dalībnieki saņēma zelta medaļas, ko dāvināja Latvijas Florbola savienība.

Madonas novada pašvaldības vārdā, gribētu teikt paldies visiem komandas spēlētājiem, komandas trenerim Andrim Malkavam, komandas pārstāvim Andrejam Levim par ieguldīto darbu, sasniedzot šo rezultātu.

Paldies arī visiem atbalstītājiem un protams arī skatītājiem, kas visas sezonas garumā nāca uz spēlēm un juta mūsu komandai līdzi.

Vairāk foto skatīt: www.madona.lv/sports/foto galereja

Madonas novada pašvaldības
sporta darba organizators
 M.Gailums