Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/labdariba?fu=read&id=3096

LabieDarbi.lv – paldies mūsu Lieldraugam!

2012.12.18 10:13

LabieDarbi.lv uzdevums ir palīdzēt saskatīt to, ko dažreiz grūti pamanīt un sniegt atbalsta roku tiem, kam visvairāk ir nepieciešama palīdzība. Jau vairāk nekā 2 gadus, pateicoties SMScredit.lv mums ir iespēja visā Latvijas teritorijā realizēt aizraujošākos un interesantākos projektus, kas vērsti uz izglītības, zinātnes, kultūras, mākslas un sporta attīstību.

Straujiem soļiem tuvojas Ziemassvētku laiks un pienācis īstais brīdis aizdomāties par brīnumiem, kas mūs sagaida, bet jo īpaši novērtēt to, ko esam saņēmuši šī gada laikā. Arī labdarības projekts LabieDarbi.lv šajā laikā vēlās atcerēties savas darbības sākumu un novērtēt ieguldījumu sabiedrības attīstības veicināšanā.

Kā viss sākās? Dzīvē tā notiek- jo lielāks uzņēmums kļūst, jo biežāk tas aizdomājas, kā varētu palīdzēt arī citiem. Tā SMScredit.lv vadība nolēma, ka ir laiks izveidot projektu, kurš būtu pavisam atšķirīgs no citiem un 2010. gada 26. aprīlī radās interneta labdarības portāls LabieDarbi.lv. Projekts, kura finansējuma summa rodas no SMScredit.lv izsniegtajiem kredītiem, jo 50 santīmus no katra izsniegtā kredīta tiek ziedoti LabieDarbi.lv, lai palīdzētu realizēt projektus, kuri ir saistīti ar izglītību, zinātni, kultūru, mākslu un sportu. Šobrīd kopējiem spēkiem esam palīdzējuši realizēt jau vairāk kā 130 lieliskus projektus.

Bet vai zināji arī, ka.. SMScredit.lv seko līdzi LabieDarbi.lv projektiem un to izaugsmei. Tā, piemēram, LabieDarbi.lv projektu konkursā piedalījās futbola klubs Metta. Pēc pāris mēnešiem, vērojot sporta kluba mērķtiecīgo izaugsmi, tika pieņemts lēmums atbalstīt šo sporta klubu pastāvīgi.

Bet tas vēl nav viss! Lai arī lielākā daļa SMScredit.lv atbalstīto projektu mājo LabieDarbi.lv portāla ietvaros, SMScredit.lv ir devis nenovērtējamu ieguldījumu, atbalstot pašmāju sportistus un māksliniekus. VEF Rīga sporta klubs, Pasaules čempionāta hokejā tiešraides, Jāņu pasākumu rīkošana, atbalss Jūrmalas velo maratoniem- tā ir tikai daļa no visa. Tāpēc mēs vēlamies pateikt paldies par iespēju palīdzēt mērķtiecīgajiem, talantīgajiem, tiem, kuri tic saviem mērķiem un ir gatavi tos realizēt! Un mēs esam tikai pašā ceļa sākumā!

Pārbagātajā informācijas plūsmā nereti tiek izcelts tieši negatīvais. Taču mēs vēlamies pateikt vislielāko paldies SMScredit.lv par to, ka mums, LabieDarbi.lv komandai, ir iespēja būt te un palīdzēt realizēt tik daudz lieliskus projektus, kuri bez šīs palīdzības, iespējams, nekad arī netiktu realizēti.

www.LabieDarbi.lv ir interneta labdarības projekts, kā mērķis ir ik mēnesi atbalstīt līdz 6 projektiem, kuri sasitīt ar mākslu, zinātni, kultūru un sportu un kā realizēšanai nepieciešams finansējums līdz 2000 Ls apjomā. Projektu konkursam var pieteikties ikviens Latvijas iedzīvotājs vai organizācija, kā mērķis ir veicināt Latvijas iedzīvotāju izaugsmi un attīstību.


Informāciju sagatavoja
Jeļena Šļihta
Projekta LabieDarbi.lv asistente
Tālrunis: 66051666 vai 28255872
E-pasts: Jelena.Slihta@labiedarbi.lv 

Papildus informācija:
www.labiedarbi.lv
www.draugiem.lv/special/labiedarbi/
twitter.com/LabieDarbi
www.facebook.com/LabieDarbi.lv