Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/labdariba?fu=read&id=3078

„Arī bērniem ir savi sapņi, palīdzēsim tos piepildīt” sarūpēsim bērniem nometni

2012.12.14 08:58

Sabiedriskā labuma biedrība Reāls piedzīvojums aicina piedalīties organizētajā labdarības akcijā „Arī bērniem ir savi sapņi, palīdzēsim tos piepildīt”- sarūpēsim bērniemtrūcīgajiem un maznodrošinātajiem bērniem vasaras nometni!

Ziemassvētku laikā der aizdomāties, ka bērni citās ģimenēs tiek tikai pie vienas maltītes dienā, kur nu vēl pie dāvanām, pie saldumiem, dažādām piedzīvojumu izklaidēm! Tāpēc biedrība Reāls piedzīvojums, turpinot ikgadējo tradīciju, aicina dāvināt un ziedot trūcīgo un maznodrošināto ģimeņu bērniem- 5 dienu piedzīvojumu nometni, ar dzīvošanu kempingos, 4 reizes dienā ēdināšanu un bagātu piedzīvojumu programmu. Bērnu nometnēm ir liela nozīme bērna izaugsmei un attīstībai. „Reāls piedzīvojums” bērnu nometnēs notiek sociālā integrācija, bērni iegūst jaunus draugus, apgūst jaunas iemaņas, neformāli izglītojas, apgūst āra dzīves iemaņas, attīstīta mazo vadītāju-līderu spējas, kas noderēs ikdienas gaitās, un paliks, ka brīnišķīgas bērnības atmiņas! Nometnes programmu skatīt ŠEIT.

Pagājušā gadā šādu dāvanu ir saņēmuši 66 maznodrošināto un trūcīgo ģimeņu bērni, kas piedalījās 5 dienu nometnēs „Reāls piedzīvojums” pilnīgi bez maksas. Sadarbībā ar AB labdarības fondu, Stopiņu novada un citām Latvijas domēm šis projekts dāvāja smaidu, prieku un pozitīvas atmiņas šiem talantīgajiem un sirsnīgajiem bērniņiem, kas nekad savā dzīvē nebija bijuši nevienā nometnē!

Aicinām piedalīties, ziedojot pārtiku, sporta inventāru, materiālus radošajām darbnīcām, kancelejas preces, galda spēles, bumbas, laivas, un dažādu aktīvā dzīvesveida, tūrisma un sporta inventāru un citas lietas, kuri var noderēt bērniem. Var ziedot arī lietotu inventāru. Saraksts ir pieejams mājaslapā!

Uzņēmumi, ziedojot naudu, pakalpojumu vai preces sabiedriskā labuma organizācijai, saņem nodokļu atlaides līdz pat 85 % apmērā.

Aicinām arī Novadus un pašvaldības pievienoties šai Akcijai- finansējuma vai līdzfinansējuma veidā atbalstīt savu novadu bērnu dalību 2013. gada un 2014. gada nometnēs.

Labdarības organizācijas, laipni lūgtas atbalstīt- pievienoties un atbalstīt ar labdarības zvanu, informatīvo kampaņu organizēšanā, kā arī, akcijas publikācijā savos informācijas avotos un mājas lapās. Ziedojumi tiks pieņemti līdz jūnijam un tiks izmantoti vasaras bērnu nometnēs.

Ziedotāji gūs publicitāti un gandarījumu par dalību Akcijā- plašsaziņas līdzekļos, presē, populārākajos sociālajos portālos un mūsu mājas lapā. Katrs lats, ko ziedosiet, darīs kādu bērniņu laimīgāku!

Piepildīsim Latvijas mazās sirsniņas ar pozitīvām domām un labiem darbiem!

Valdes priekšsēdētājs Sandijs Krastiņš, mob.tel: 28373749, 29325382

e-pasts: realspiedzivojums@realspiedzivojums.lv

Sīkāka informācija par līdzīgiem pasākumiem un biedrības REĀLS PIEDZĪVOJUMS aktivitātēm skatieties: www.realspiedzivojums.lv