Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/k-notikumi?fu=read&id=2892

Literāri muzikāls sarīkojums Dzelzavā

2012.09.14 16:02


21.septembrī  Dzelzavas KN paredzētais  literāri muzikālais sarīkojums "No sirds uz sirdi"  sakarā ar mākslinieku slimību tiek pārcelts uz 6.oktobri plkst.19!!!!
 

6.oktobrī vakarā plkst.19 Dzelzavas KN  visi interesenti  laipni aicināti baudīt labu dzeju un mūziku, gremdēties apcerīgās pārdomās un no sirds pasmaidīt kopā ar gulbeniešiem- dzejnieci un rakstnieci Ivetu Krūmiņu un mūziķi Aivaru Osi.
Pasākumā dzirdēsiet miniatūras no gulbenietes Ivetas Krūmiņas grāmatas "Viena skatiena attālumā". Krājumā - vārdi un krāsas. No sirds uz sirdi. Sadzirdēti, saredzēti, samīļoti, domās par tuviem un nozīmīgiem cilvēkiem, kas ikdienā viena skatiena attālumā. Starp tiem arī aktrise Antra Liedskalniņa, kurai 2010.gads bija jubilejas gads, un šis krājums ir I.Krūmiņas un fotoattēlu autora N.Gorkina Sirdsgrāmatiņa aktrises 80.dzimšanas dienā. Iveta Krūmiņa dalīsies atmiņās par krustmāti Antru, lasīs fragmentus no vēstulēm, kā arī lasīs dzeju no jaunā krājuma – kopdarba ar dzejnieku Arvi Degumu - "Rabarberu vīns" un 2010.gada sākumā izdotā stāstu krājuma "Kaut ko labu!". Šajā krājumā gan dažādi pašas dzīvē noskatīti stāstiņi - bibliotēkā, autobusā, gaidot uz parka soliņa, gan citu pastāstīti – par piedzīvoto pirmajos randiņos, zāļu vakarā, Ziemassvētkos u.c., kā arī nejauši noklausītas sarunas un autores pārdomas par dzīves vērtībām un attiecībām.

Ar savām dziesmām un mūziku pasākumu daudzkrāsainu vērtīs mūziķis Aivars Osis. Ar viņa līdzdalību pavērsies arī dzejiskās sarunas „Rabarberu vīns” lappuses.