Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/labdariba?fu=read&id=2644

Izskanējis labdarības koncerts novada jauniešiem ar īpašām vajadzībām

2012.05.14 15:51

Ar dziesmām par mīlestību un sapņiem un dejām tautas melodiju un mūsdienu mūzikas pavadījumā Mātes dienas priekšvakarā Madonas kultūras namā izskanēja labdarības koncerts „Piešķir dzīvei krāsainību”.

Labdarības koncertu organizēja biedrība „Mēs saviem bērniem” sadarbībā ar pašvaldības Kultūras nodaļas vadītāju Jāni Kļaviņu, un tā mērķis bija vākt ziedojumus vasaras nometnes norisei Madonas novada jauniešiem ar īpašām vajadzībām. Koncertā piedalījās gan vietējie, gan Latvijas mēroga izpildītāji – Vītolu ģimene, pūšamo instrumentu kvintets „Live Brass Quintet”, pianists Edgars Beļickis, deju pāris Laris Galejs un Jeļena Ščurovska, grupas Otra puse solists Normunds Pauniņš, deju mūzikas grupa „Forte”, Madonas Mazās deju skolas dalībnieki, koncertu vadīja jaunā dziedātāja Laura Leontjeva. Skatītājus īpaši aizkustināja biedrības jauniešu uzstāšanās, izspēlējot uzvedumu par rausīša piedzīvojumiem, kā arī Lienītes Ozolnieces vadītajā deju grupā „Mazais cilvēciņš” un Solveigas Stafeckas vokālajā ansamblī. 

Koncertu apmeklēja aptuveni simts skatītāju, vasaras nometnes norisei tika savākti 205 lati (kopā ar radošajām darbnīcām, kas norisinājās visas dienas garumā).

 

Līdzekļu vākšana nometnei turpinās!

Sīkāka informācija - Biedrība „Mēs Saviem Bērniem

Reģ.Nr. 40008042036

Juridiskā adrese: Saieta laukums 1, Madona, Madonas novads LV-4801

Konta Nr.LV14LHZB4800192705002
Kontakttālrunis 28303985, e-pasts: saviemberniem@inbox.lv

Mājaslapas adrese; http://www.draugiem.lv/messaviemberniem/

Attēlos – mirkļi no labdarības koncerta.

Dz. Stradiņas foto.