Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/k-notikumi?fu=read&id=2638

Pirmsskolas iestādes aicina uz muzikālu pasākumu!

2012.05.11 12:11

31. maijā plkst. 10:00 Madonas kultūras namā notiks muzikāls pasākums „Jampadracis pavasara pļaviņā” un 12:30 Madonas muzejā tiks atklāta pirmsskolas izglītības iestāžu bērnu kolektīvo darbu izstāde „Mana bērnība”.

Arī šogad Latvijā atzīmēsim Starptautisko bērnu aizsardzības dienu, kas kalendārā atzīmēta 1.jūnijā, veidojot mazo pirmsskolas mūziklu. Pavasara pļaviņā kopā sanāks un priekšnesumos piedalīsies Madonas novada tālākās pirmsskolas izglītības iestādes - Ļaudonas PII „Brīnumdārzs”, Dzelzavas PII „Rūķis”, Praulienas PII ”Pasaciņa”, Bērzaunes PII „Vārpiņa” , Barkavas PII „Ābelīte”, Kalsnavas PII „Lācītis Pūks”, Kusas PII „Sprīdītis”, Mārcienas, Liezēres, Sarkaņu, Vestienas, Degumnieku pirmsskolas izglītības grupas.

Madonas novads ir bagāts ar bērniem un pirmsskolas izglītības iestādēm. Iestādēs ne tikai čakli mācās un rotaļājas, bet arī skanīgi dzied un dejo. Bērnus muzikāliem pasākumiem sagatavo mūzikas skolotājas katrā iestādē, viņu darbs ir īpašs! Skolotājas rosina bērnos radošu pašizteikšanos, apliecinot savu individualitāti un vienreizīgumu, kā arī veicina bērnu skatuves mākslas attīstību. Tāpēc vēlamies dāvāt nelielu muzikālu pasākumu visiem, kam sirdij tuvi ir bērni un viena no mīlestības valodām - mūzika.

Kopīgi atzīmēsim mūsu mīlestības augļu - bērnu aizsardzības dienu, lai caur skanošu noti pasākumā veidotu savu pateicības simfoniju par to, ka varam būt vecāki un esam izraudzīti šādas atbildības nešanai. Būsiet laipni gaidīti!

Uz tikšanos!

Madonas novada metodiskā darba organizatore Inese Kolneja