Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/labdariba?fu=read&id=2631

''Sniedz prieku mazajām sirsniņām'',

2012.05.11 10:46

Šeit jūs uzrunā Vecāku padomes priekšsēdētāja Marika Prokiraite no mazas Madona novada pašvaldības skoliņas Liezēres pagastā – Liezēres pamatskolas. Lūdzu atbalstīt Vecāku padomes izstrādāto projektu ''Sniedz prieku mazajām sirsniņām'', ko iesniedzām www.labiedarbi.lv . Projekta būtība ir tāda – Liezēres pamatskolas PI grupiņām ļoti, ļoti nepieciešams rotaļu laukums.

Esam ieplānojuši uzstādīt 3 rotaļu iekārtas – šūpolītes, slidkalniņu un vingrošanas kompleksu. Pieteikums pirmajā kārtā tika atbalstīts, esam tikuši otrajā kārtā, tagad jāvāc balsis, tāpēc mums ļoti nepieciešama jūsu palīdzība.

Jums jābūt tikai labai gribai, jāieiet www.labiedarbi.lv un jānobalso par mūsu projektu ''Sniedz prieku mazajām sirsniņām’’. Balsot var visu maija mēnesi un balsošana ir bez maksas. Viens cilvēks var balsot divas reizes( ja vien viņam nav vairāki telefoni) - 1 reizi ar savu telefona numuru un 1 reizi caur www.draugiem.lv profilu.

 

Mums ļoti nepieciešams jūsu atbalsts, tāpēc būsim ļoti priecīgi un pateicīgi, ja jūs par mums pastāstīsiet saviem kolēģiem, skolēniem, radiem, draugiem un paziņām. Priecāsimies par katru balsi, un jau iepriekš LIELS PALDIES J

 

Ar cieņu – Liezēres pamatskolas Vecāku padomes priekšsēdētāja Marika Prokiraite.