Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/k-notikumi?fu=read&id=2614

11.maijā notiks Madonas novada vasaras tūrisma sezonas atklāšanas pasākums

2012.05.07 16:12

Šī gada 11. maijā (piektdiena) plkst. 14.00 Madonas novada Jaunkalsnavā notiks novada vasaras tūrisma sezonas atklāšanas pasākums. Pasākuma pirmā daļa noritēs „Kalsnavas arborētumā”, kur interesenti varēs uzzināt par šīs vasaras Madonas novada tūrisma un atpūtas aktualitātēm, kā arī apskatīt un novērtēt arborētuma jaunumus. Dižākais no tiem ir 25 metrus augstais skatu tornis, kas ļaus apmeklētājiem no putna lidojuma pārlūkot ne tikai visu 140 hektārus plašo „Kalsnavas arboretuma” teritoriju, bet arī vērot skatu panorāmu līdz pat Gaiziņam.

Pasākuma otrajā daļā klātesošie varēs doties nelielā ekskursijā, un iepazīt kaimiņos esošās tūrisma saimniecības: klūdziņu pīšanas darbnīcu „Kalsnavas pinumi”, viesu māju „Naktsvijoles” un jauno kafejnīcu „Ģimenes sēta”. Diena noslēgsies ar draudzīgu vakarēšanu, tādēļ katram pašam jāpadomā par nelielu cienasta groziņu.

Dalība pasākumā un visu programmā iekļauto tūrisma objektu apmeklējums ir bez maksas. Aicinām piedalīties ikvienu interesentu. Pasākumu organizē Madonas novada pašvaldības tūrisma informācijas centrs sadarbībā ar Jaunkalsnavas tūrisma pakalpojumu sniedzējiem.

Pasākuma programma:
14.00 – 15.30 „Kalsnavas arborētums”:
                     Madonas novada vasaras tūrisma sezonas jaunumi. 
                     Arborētuma jaunā skatu torņa atklāšana (torņa augstums - 25 m).
                     Pārgājiens uz arborētuma jauno „Tūju labirintu”.
15.30 – 16.00 Ekskursija klūdziņu pīšanas darbnīcā „Kalsnavas pinumi”.
16.00 – 16.30 Viesu mājas „Naktsvijoles” apskate.
16.30 Jaunās kafejnīcas „Ģimenes sēta” apskate, visu dalībnieku kopīga vakarēšana (līdzi jāņem savs cienasta groziņš), pļāpāsim par tūrismu, atpūtu un brīvā laika pavadīšanu.

Autore: S.Soma, tel. 29130437.