Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/labdariba?fu=read&id=2598

Palīdzēsim jauniešiem ar īpašām vajadzībām!

2012.04.27 14:46

Madonas novada biedrība „Mēs saviem bērniem” vēršas pie sabiedrības ar aicinājumu atbalstīt.

Tie ir mūsu – Madonas novada bērni un jaunieši.  Viņi ir tepat mums līdzās, taču ne vienmēr pamanāmi. Liktenis ir lēmis tā, ka viņu ikdiena atšķiras no vairuma; tas, kas lielākajai daļai viņu vienaudžu ir pats par sev saprotams, šiem jauniešiem nereti ir grūti sasniedzams vai pat neiespējams. Bet viņi ir mūsējie – daļiņa Madonas novada jaunās paaudzes.

Pašlaik biedrības jaunieši pulcējas reizi nedēļā uz nodarbībām Madonas Bērnu un jauniešu centrā, taču biedrība Mēs – saviem bērniem vēlas izveidot dienas centru jauniešiem ar īpašām vajadzībām. Bet tuvākais mērķis ir šovasar noorganizēt otro ģimeņu nometni. Lai arī biedrību atbalsta Madonas novada pašvaldība, šādas nometnes izveidei nepieciešams arī sabiedrības atbalsts.

Diemžēl labdarības organizācijas ziedot šim mērķim ir atteikušas, jo palīdzība tiek vērsta tikai bērniem līdz 18 gadu vecumam. Biedrība uzskata, ka būtiski ir rīkot pasākumus kopā ar ģimenēm. Līdz ar šo jaunieti, izmainās dzīve arī viņu vecākiem. Biedrībā ir apvienojušās mammas, kas upurējušas savu darbu, karjeru, jo izvēlējušās būt kopā ar saviem slimajiem bērniem.

Mēs ikdienā saskaramies ar daudziem aicinājumiem palīdzēt. Šī nu ir tā reize, kad mēs, Madonas novada iedzīvotāji, varam atbalstīt savus jauniešus ar īpašām vajadzībām.

Atnāksim uz labdarības koncertu 12.maijā plkst.17.00 Madonas kultūras namā, kur uzstāsies dažādi mākslinieki un kolektīvi (informācija sekos).

Palīdzēsim noorganizēt viņiem vasaras nometni kopā! 

Reģ.Nr. 40008042036
Juridiskā adrese: Saieta laukums 1, Madona,Madonas novads LV-4801
Konta Nr.LV14LHZB4800192705002
Kontakttālrunis 28303985, e-pasts: saviemberniem@inbox.lv 
Mājaslapas adrese; http://www.draugiem.lv/messaviemberniem