Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/k-notikumi?fu=read&id=2521

Koncertprogrammu "Raimonda Paula dueti"

2012.03.30 17:14

MADONĀ 13. MAIJĀ PLKST. 18.00

Ar jaunu koncertprogrammu "Raimonda Paula dueti" Latvijas turnejā dosies dziedošā Rīgas Krievu teātra aktrise Veronika Plotņikova un mūziķis Marts Kristiāns Kalniņš.
Koncertprogrammas pamatā ir agrīno 70. gadu Raimonda Paula dziesmas un dueti, kurus savulaik izpildīja Noras Bumbieres un Viktora Lapčenoka tandēms.
Dziesmu klāstā ir gan mazāk zināmas, sarežģītas un mākslinieciski ļoti augstvērtīgas kompozīcijas, gan plaši pazīstami un tautā iemīļoti hiti, piemēram, "Sikspārņa Fledermauša dziesma", "Lauku gurķis Rīgas tirgū", kā arī "Pusnakts balāde", "Šajā pasaulē" un citas.
Aktrises un mūziķa savdabīgajā duetā šīs Raimonda Paula dziesmas iemantojušas ne vien jaunu skanējumu, bet arī jaunas skatuviskās interpretācijas. Līdz ar to var droši apgalvot, ka leģendārā Raimonda Paula dziesmu programma šopavasar būs skatāma un klausāma īsta koncertuzveduma veidolā.
Par režiju atbildību uzņēmusies pati Veronika Plotņikova, bet duetu koncertos instrumentāli pavadīs grupas "Autobuss debesīs" mūziķi.
Turnejas ietvaros ieplānoti vairāk 8 koncerti Latvijas lielāko pilsētu teātros un kultūras centros.
Koncertu otrajā daļā Veronika Plotņikova un Marts Kristiāns Kalniņš izpildīs populārākās dziesmas no savas iepriekšējās mūzikas programmas "Mīlestības vārdā" un TV3 televīzijas šova "Dziedi ar zvaigzni" repertuāra.

Otrās daļas skaņdarbu klāstā būs gan Edītes Piafas dziesmas Veronikas Plotņikovas izpildījumā, jautras versijas par Džeimsa Brauna "I Feel Good", Frenka Sinatras "New York", kā arī citas populāras dziesmas latviešu, krievu, angļu un franču valodā.

  Biļetes Ls 7 -, 5 -, 4 -, 3 -,  no 10.aprīļa