Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/k-notikumi?fu=read&id=2450

M. BRAUNS – KONCERTUZVEDUMS „MAUGLIS”

2012.03.09 16:04

Madonā 22. aprīlī plkst. 19.00

1982. gadā Latvijas Jaunatnes teātrī savu pirmizrādi piedzīvoja muzikālā izrāde "Mauglis", kas kļuva par sava laika kulta iestudējumu. Šogad, svinot šī darba 30 gadu jubileju, Mārtiņš Brauns un grupa "Sīpoli" aicina jūs uz koncertuzvedumu "Mauglis", kurā visas dziesmas izpildīs gan pats autors, gan solisti Niks Matvejevs un Ieva Sutugova. Uz skatuves būs arī grupa "Sīpoli" un deju grupas "Dzirnas" solisti. Lāča Balu lomā - Guntis Skrastiņš!

Mārtiņš Brauns un "Sīpoli" - ļaus atgriezties 1982. gadā strauju popularitāti un megahītu statusu iekarojušo melodiju pasaulē - "Mērkaķu dziesma" ("Jauna ēra"), "Vilkumātes dziesma", "Viena asins" un visas pārējās izrādes dziesmas - jubilejas koncertuzvedumā "Mauglis. Mārtiņš Brauns un "Sīpoli"!! Vienreizēja iespēja dzirdēt dziesmas autora izpildījumā!

Koncertuzvedums domāts visiem- gan pirmsskolas un skolas vecuma jaunatnei, kā arī tiem, kuri vēlas vēlreiz redzēt un dzirdēt tautā iemīļotās Mārtiņa Brauna dziesmas autora un grupas "Sīpoli" izpildījumā!

Biļetes Ls  5 -, 6 -,  k/t  no 6. marta

Izrādes dienā Ls 7 -,