Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/k-notikumi?fu=read&id=2383

Radošās darbības nedēļa RADI!

2012.02.23 13:24

No 2012.gada 12. līdz 18.martam Kultūras ministrija un Britu padome sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju organizē Radošās darbības nedēļu RADI!. Tās mērķis ir veidot izpratni un interesi plašākā sabiedrībā par kultūras un radošo industriju sektoru, radošu izglītību, inovācijām un zināšanu ekonomiku, kā arī veidot saikni starp dažādām nozarēm un sektoriem, saistot to ar katra individuālo izaugsmi un valsts attīstību kopumā.

Nedēļas aktivitātes aptvers piecas tematiskās jomas - radošu identitāti, radošu pārvaldību, radošu izglītību, radošus novadus un radošu uzņēmējdarbību.
Aicinām pievienoties un aktīvi iesaistīties Radošās darbības nedēļas RADI! norisē kultūras, radošo industriju un nevalstiskās organizācijas, skolas, pirmsskolas izglītības iestādes, sporta un citu nozaru kolektīvus, uzņēmumus un iedzīvotājus!
Radošās darbības nedēļas tēma ir „Radošie novadi”. Kādi ir Latvijas radošie novadi? To uzzināsim sekojot informācijai par visās Latvijas pašvaldībās plānotajiem pasākumiem Radošās darbības nedēļas RADI! ietvaros Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas mājas lapā www.tavavara.lv, kā arī plašāka informācija no 27.februāra būs pieejama mājas lapā www.radilatvija.lv .
Apliecināsim Madonas novada radošumu! Plānosim un īstenosim radošas aktivitātes Madonas pilsētas un pagastu pārvalžu teritorijās!

Informāciju apkopoja un sagatavoja
Madonas novada pašvaldības
galvenā speciāliste kultūras darba organizatore
Inga Arāja
00 371 64860579, 27868891
inga.araja@madona.lv 
www.madona.lv 
Informācija sagatavota 2012.gada 22.februārī