Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=1691

Stipro Skrējiens Cinevillā 2011.gada 4.maijā

2011.03.22 13:38

2010.gadā uzsāktā tradīcija - skrējiens pa dubļiem, ūdeni, pāri mākslīgiem un dabīgiem šķēršļiem jeb pirmie divi masu ekstrēmo izturības skrējieni ir vēl labā atmiņā, bet tuvojas jauns pavasaris un tradīcijas turpinājums - Stipro Skrējiens 3.

Šoreiz šo skrējienu mēs organizēsim 4.maijā, tādējādi uzsākot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienai veltītu skrējiena tradīciju. Turpmāk katru gadu skrējiens varētu notikt tieši 4.maijā - ikviens dalībnieks ar savu gribasspēku, mērķtiecību, neatlaidību, izpalīdzību u.c. īpašībām, kas palīdzēs finišēt pašam un citiem dos ieguldījumu pilsoniskas sabiedrības veidošanā.

Šīgada skrējiens notiks kinopilsētā Cinevillā Tukuma rajona Slampē. Mēs strādājam pie jaunas trases izveides, nebijušiem šķēršļiem distancē, lai sacensības padarītu vēl aizraujošākas un neaizmirstamākas. Tiek plānots trases šķēršļus integrēt arī filmu „Rīgas sargi" un „Rūdolfa mantojums" dekorācijās.

Lai pasākumu padarītu vēl aizraujošāku, šajā skrējienā esam nolēmuši izaicināt uz sacensībām Latvijas novadus un aicinām veidot novadu komandas. Ja Jūsu novada sportiskajiem ļaudīm patīk aktīvi atpūsties un piedalīties atraktīvos pasākumos, šis skrējiens Jums neliks vilties. Komandā jāpiesaka 4 dalībniekus un jābūt pārstāvētiem abiem dzimumiem. Var pieteikt arī vairākas komandas.

Kura novada komanda būs vissaliedētākā skarbajā Stipro Skrējienā? Kurā novadā ir stiprākie ļaudis, pārliecināti par savām spējām, apveltīti ar spēcīgu gribasspēku un gatavi pieņemt izaicinājumu? Kura novada komanda spēs pretoties dažādajām grūtībām, pārvarēt šķēršļus un sevi, tādejādi attiecinot šo skrējienu uz visu to, kas notiek apkārt? Vai vienkārši - kurš būs stiprākais?

Novads - uzvarētājs saņems īpašo Stipro Skrējiena karogu - stiprākais novads 2011. Protams, būs balvas no skrējiena atbalstītājiem. Novadu komandas piedalīsies arī kopējā komandu ieskaitē, tādējādi piedaloties Skrējiena galvenās balvas izcīņā.

Katrā no iepriekšējiem skrējieniem piedalījās gandrīz 1000 dalībnieku no dažādām Latvijas pilsētām un novadiem.

Sacensības organizē sporta biedrība „Par stipru Latviju", kas agrāk ir organizējusi arī 24 stundu stafeti Daugavas stadionā, kuras laikā visi kopā sasniedzām Ginesa rekordu, kā arī citas sacensības un pasākumus.

Aicinām arī Jūsu novadu, pilsētu, pagastu pievienoties Stipro Skrējienam un kļūt par daļu no Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienas jaunās tradīcijas!

Vairāk informācijas - mājas lapā www.stiproskrejiens.lv

Mēs bijām stipri, mēs esam stipri, mēs būsim stipri! Kopā!

Sporta biedrība „Par Stipru Latviju" vārdā Raimonds Bergmanis