Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=14185

Arī Madonā aizvadīts Latvijas Orientēšanās nakts pasākums

Latvijas Orientēšanās nakts 2024 pasākums Latvijā pulcē 4300 dalībniekus

Kā daļa no Eiropas Sporta nedēļas pasākumiem, 20.septembrī - Latvijā, 18 pilsētās tika aizvadīts pasākums - Latvijas Orientēšanās nakts 2024, kurš pulcēja ap 4300 dalībniekus.
Latvijas Orientēšanās nakts 2024 pasākums norisinājās arī Madonā, kur par pasākuma centru tika izvēlēts - Madonas pilsētas sporta centrs. Pasākums bija pieejams ikvienam interesentam. Dalībniekus varēja pieteikt četrās dažādās dalībnieku grupās:OPEN, sieviešu, ģimeņu un veterānu.
Prieks bija saņemt patiesi pozitīvas emocijas un atsauksmes no dalībniekiem, daudzi arī lepojās ar personīgajiem rekordiem, mērojot patiešām lielus attālumus 3 stundu sacensību laikā.
Pasākuma noslēgumā bez 1.-3.vietu ieguvēju apbalvošanas norisinājās loterija jeb dažādu balvu izspēle. Šāda veida aktivitāte rosina vēl vairāk pozitīvu emociju un rada arvien patīkamāku atmosfēru un labāku sacensību "pēcgaršu".
Bildes un sacensību rezultāti pieejami:https://rogaining.lv/onakts/

Pasākumu organizēja Latvijas Orientēšanās federācija sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju, "Jāņa sētu", "Maxima", "Dobeles Dzirnavnieku" un Latvijas Sporta federāciju padomi. Pasākuma organizēšana tiek līdzfinansēta par valsts budžeta līdzekļiem.
Informāciju sagatavoja:Matīss Ratnieks, e-pasts info@olatvija.lv t.20252282

Foto no Madonas sacensībām apskatāma: www.madona.lv sadaļā galerijas
Informāciju ievietoja:vecākais speciālists sporta jomā M.Gailums