Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=14181

Madonas pilsētā iespēja saņemt BIG bag lapu maisus un izvest zarus

Turpinot šā gada pavasarī iesākto praksi, arī rudenī, laikā no 2024. gada 1. oktobrim līdz 15. novembrim, Madonas pilsētas iedzīvotāji uzņēmumā SIA “Madonas namsaimnieks” varēs pieteikt un saņemt BIG bag lapu maisus. Pilsētas teritorijas, kurā ir blīva apdzīvotība, sakoptības nolūkos lapu izvešanu noteiktā apmērā apmaksās pašvaldība.

Jāatgādina, ka, lai veicinātu un atbalstītu Madonas pilsētas teritorijas uzkopšanu un sakārtošanu, Madonas novada pašvaldības dome šā gada 28. marta domes sēdē atbalstīja priekšlikumu slēgt vienošanos ar  SIA “Madonas namsaimnieks”, kā atkritumu apsaimniekotāju. Vienošanās noteic, ka uzņēmums nodrošina BIG Bag lapu maisu izsniegšanas un izvešanas  pakalpojumu no Madonas pilsētas teritorijā fizisko personu īpašumā esošajām teritorijām. Šo pakalpojumu vienošanās noteiktajā apjomā apmaksās pašvaldība.

BIG BAG lapu maisi tiek izsniegti un izvesti pavasara sezonā un rudens sezonā konkrētā laika periodā.

 No 2024. gada 1. oktobra līdz 15. novembrim tiks izsniegti BIG bag maisi:

Lapu maisus var izņemt SIA “Madonas namsaimnieks”.
Informācijai zvanīt pa tālruni 648 07077 – operatora automātiski ierunātās ziņas laikā spiežot ciparu “4”. Plašākai informācijai vērsties uzņēmumā “Madonas namsaimnieks”.

 Tāpat šajā laika periodā ielas zaļajā zonā, netraucējot satiksmei, ir ļauts atstāt apgrieztus koku vai krūmu zarus – tos izvedīs Madonas apvienības pārvaldes īpašumu uzturēšanas nodaļas darbinieki. Par atstātiem koku zariem iespējams ziņot pa t. 25621047.

 

  Jāuzsver - ja publiskā teritorijā tiks atstāti nemarķēti vai neatbilstīgi lapu maisi, kā arī pakalpojuma saņēmējs nebūs ievērojis SIA “Madonas namsaimnieks” BIG Bag lapu maisu apsaimniekošanas un lietošanas noteikumus, par šādu atkritumu izvešanu tiks piemērota maksa.

 

 

Informāciju sagatavoja:
Laura Kovtuna,
Madonas novada pašvaldības
Centrālās administrācijas attīstības nodaļas
Sabiedrisko attiecību speciāliste