Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/sabiedribas-aktualitates?fu=read&id=14098

Vēl līdz 9. septembrim aicinām nobalsot par Madonas novadu – kā ģimenēm draudzīgu novadu!

Madonas novads 2022. un 2023. gadā jau ticis atzīts par ģimenēm draudzīgāko Vidzemes reģionā, bet aicinām ar savu balsojumu atbalstīt novadu arī šogad, jo titula ieguvējs saņems naudas balvu 20 000 eiro apmērā, kuru paredzēts izlietot atbalsta pasākumiem un pakalpojumiem iekļaujošas vides veidošanai ģimenēm ar bērniem (jāpiebilst, ka iepriekš iegūtā naudas balva tiks izmantota labiekārtota sporta un atpūtas laukuma ģimenēm izbūvei, kam šobrīd noslēdzies iepirkums). Otrkārt, balsošanas procesā pašvaldībai ir iespēja uzzināt iedzīvotāju viedokli par jau esošo atbalstu, kā arī ierosinājumus tā pilnveidei!

Ar ko Madonas novads var lepoties kā ģimenēm draudzīgs:

Ir daudz paveiktā un vienmēr ir vieta arī uzlabojumiem, ņemot vērā finansiālās iespējas un arī demogrāfisko izaicinājumu realitāti, un tomēr – Madonas novada prioritāte ir ģimenes! Pie kā tiek un arī turpmāk tiks strādāts!

Aicinām atbalstīt pašvaldību un izteikt savu viedokli, balsojot “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība Latvijā 2024” par Madonas novadu!

Balso šeit:  ej.uz/gimenemdraudzigs līdz 9. septembrim!

 

Svarīgi, ka balsojumā katrs iedzīvotājs var piedalīties tikai vienu reizi, novērtējot pašvaldību skalā no 1 līdz 5. Sniegtās atbildes un pievienotie komentāri tiks apkopoti un nodoti katrai pašvaldībai, tāpēc iedzīvotāju viedoklis ir būtisks, lai nodrošinātu, ka pašvaldības saņem vērtīgu atgriezenisko saiti, kas palīdzēs uzlabot un pilnveidot pašvaldību sniegtos pakalpojumus ģimenēm ar bērniem.

 

Informāciju sagatavoja:
Laura Kovtuna

Madonas novada pašvaldības
Centrālās administrācijas attīstības nodaļas
Sabiedrisko attiecību speciāliste