Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=14095

Aicinām aizpildīt aptaujas anketu par informatīvā izdevuma saņemšanu!

Plānojot informatīvā izdevuma “Madonas novada Vēstnesis” izplatīšanu 2025. gadā, vēlamies apzināt iedzīvotāju skaitu, kuriem aktuāla izdevuma piegāde tieši mājās.

Lūdzu līdz 2024. gada 20. septembrim aizpildi un iesniedz > ŠO ANKETU <, ja vēlies arī turpmāk saņemt “Madonas Novada Vēstnesi” savā pastkastītē!

Ja piekrīti informatīvo izdevumu lasīt elektroniski mājaslapā www.madona.lv (ŠEIT) vai uz vietas pagasta/apvienības pārvalžu iestādēs, anketa NAV jāaizpilda.

Uzsveram, ka datu ievākšanai ir informatīva nozīme un dati netiks izpausti trešajām personām! Tāpat arī informatīvo izdevumu ikviens novada iedzīvotājs šogad turpinās saņemt savā pastkastītē! Ja tiks plānotas izmaiņas izdevuma izplatīšanā, par to iepriekš lasītājus laicīgi informēsim!

Ja neesi saņēmis kādu no šā gada “Madonas Novada Vēstneša” numuriem – februārī, martā, aprīlī, maijā, jūlijā – aicinām par to ziņot uz epastu: laura.kovtuna@madona.lv


Informāciju sagatavoja: Laura Kovtuna, Madonas novada pašvaldības centrālās administrācijas attīstības nodaļas sabiedrisko attiecību speciāliste