Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/sabiedribas-aktualitates?fu=read&id=13990

Aicina pieteikties brīvprātīgajam darbam probācijas dienestā

2024.08.06 14:27

Ja tu: • esi sabiedriski aktīvs, sasniedzis 18 gadu vecumu, • proti valsts valodu, • esi motivēts līdzdarboties drošākas sabiedrības veidošanā, piesakies brīvprātīgajam darbam valsts probācijas dienestā!

Līdzgaitnieks - cilvēks, kurš sniedz atbalstu savam aizbilstamajam (probācijas klientam) dažādu sociālo jautājumu risināšanā, kopā pavada brīvo laiku, daloties interesēs un zināšanās vai vienkārši atrodoties blakus aizbilstamajam brīžos, kad tas ir nepieciešams.

AAA – brīvprātīgo grupa (3-5), kas sadarbojas ar probācijas klientu, kurš izdarījis noziegumu pret tikumību un dzimumneaizskaramību, jo šiem noziegumiem ir dažādi cēloņi un dažkārt tos novērst var tikai ar sabiedrības aktīvu līdzdalību.

Sagatavotos dokumentus nosūti uz e-pastu ta@vpd.gov.lv līdz 2024. gada 20. septembrim. Pēc pieteikuma saņemšanas sazināsimies un aicināsim tevi uz interviju!

Tevi sagaida interesantas bezmaksas mācības, pieredzējuši lektori, jaunas iepazīšanās, jauna pieredze un iespēja līdzdarboties drošākas vides veidošanā.

Ja rodas papildus jautājumi, droši raksti uz e-pastu ta@vpd.gov.lv vai zvani uz mob. tālruni 27816525

Uzzini vairāk par brīvprātīgo darbu valsts probācijas dienestā: www.vpd.gov.lv