Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=13906

Aicinājums suņu saimniekiem rollerslēpošanas sacensību laikā

2024.07.08 10:04

Laikā no 17. līdz 21. jūlijam, kad “Smeceres sils” trasē un Madonas pilsētas ielās norisināsies Pasaules kausa posms rollerslēpošanā, aicinām suņu saimniekus pilsētā un tās apkaimē pastiprināti pieskatīt savus mājdzīvniekus!

Nepieskatīta un klaiņojoša suņa gadījumā traumatiska pieredze var izvērsties gan pašam mājdzīvniekam, gan sportistiem, gan skatītājiem. Tāpat aicinām pārdomāt tramīgāka mājdzīvnieka pastaigu maršrutus šajās dienās, lai kuplais cilvēku skaits, kņada un pēkšņas skaņas mīluli neizbiedētu un tas no pavadas neizrautos!

Kārtību uzraudzīs Madonas novada un Varakļānu novada pašvaldības policijas un Dzīvnieku patversmes “Lazdonītis” darbinieki.

Saskaņā ar Madonas novada pašvaldības saistošajiem noteikumiem Nr. 4 “Par mājas (istabas) dzīvnieku turēšanu un izķeršanu Madonas novadā” visus izdevumus, kas saistīti ar klaiņojošu mājas dzīvnieka noķeršanu, transportēšanu, uzturēšanu un aprūpi patversmē, saskaņā ar patversmes cenrādi sedz tā īpašnieks (turētājs).

Būsim atbildīgi!


Informāciju sagatavoja: Laura Kovtuna, Madonas novada pašvaldības centrālās administrācijas sabiedrisko attiecību speciāliste