Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=13857

Sveicam Medicīnas darbinieku dienā!

2024.06.17 16:15

Ik gadu jūnija trešajā svētdienā tiek atzīmēta Medicīnas darbinieku diena, lai godinātu visus medicīnas profesionāļus. Tie ir darbinieki, kuru nozīmīgais darbs, zināšanas un rūpes ir ļoti būtiska sabiedrības veselības aprūpes sastāvdaļa. Šogad Medicīnas darbinieku diena tika atzīmēta 16. jūnijā.

Madonas novada pašvaldības SIA “Madonas slimnīca” valdes priekšsēdētāja Līga Šerna atklāja, ka īstā svētku diena slimnīcā izvērtusies gana saspringta, taču darbinieku komanda atkal pierādījusi savu spēju tikt galā ar jebkuru situāciju. Tādēļ viņa pateicās darbiniekiem par viņu darbu gan ikdienā, gan savulaik apzināti veikto izvēli – misijas apziņu glābt cilvēkus.

“Paldies par jūsu darbu un novēlu, lai jums ir veselība! Un lai jums ir kāds, kurš atbalsta, parūpējas arī par jums!” saviem darbiniekiem vēlēja Līga Šerna.

Arī Madonas novada domes priekšsēdētājs Agris Lungevičs savā un pašvaldības vārdā 17. jūnijā sveica “Madonas slimnīcas” kolektīvu.

“Arī tas “paldies” ikdienā ir vajadzīgs – labākai sajūtai un papildus motivācijai, ka esat pamanīti un novērtēti. Madonas slimnīca ir ārkārtīgi svarīga mums ne tikai novadā, bet arī reģionā. Tādēļ sveicu un vēlu jums izdošanos jūsu tik nozīmīgajā darbā,” teica Agris Lungevičs.

Paldies par profesionalitāti, neatlaidību un rūpēm, ko ik dienas savā darbā ieliek arī medicīnas darbinieki SIA “Ērgļu slimnīca”, novada veselības aprūpes centros, feldšerpunktos un ambulancēs, ģimenes ārstu praksēs!


Informāciju sagatavoja: Laura Kovtuna, Madonas novada pašvaldības Centrālās administrācijas Attīstības nodaļas sabiedrisko attiecību speciāliste